- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Elimde yok gelirse eğer yazılımını çekip paylaşırım.vestel 5000 dual rom bulan varmı ??
Merhaba linkteyi rom yazdım ancak açılıştaki Turkcell reklamında kalıyor. Cihaz çalışıyordu, daha önce rootlamışlar rootu kaldırmak için attık. Ne yapabiliriz?
Burada Vestel 5000 için rom bulamadım.Nand Flash arızalı değilse,Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.yazılım sorununuzu çözecektir.
Burada Vestel 5000 için rom bulamadım.
son yazıma bak benle aynı durumu yaşıyorsunverdiğiniz linkten yaptım turkcell reklamında kaldı ve titreyip tekrarlıyor telefonu turkcell den almadım vestel den aldım eskiden acılırken turkcell değil vestel yazıyordu acil yardım edebilir misiniz???
yazılımı attım turkcell logosu gidip gidip geliyo
ne yapmam gerek
cihaz turkcell yazısında kaldı bu yazılımı kaldırın lutfen bız yandık baskası yanmasın 7.1.2 lazım anladıfım kadarıyla teşekkurler admin
Biri şu yazılımı kaldırsın arkadaş, cihazın 1gb ve 2 gb modeli var, ayrıca tek hatlı çift hatlı modelide var, millet bam güm yazılım atıyo, sonra yok logoda kaldı yok açılmıyo falan. Konuyu açan arkadaş gerekli uyarıları yapsın ve yazılım hangi model için olduğunu belirtsin ilk meaja.