- 25 Ara 2016
- 3,806
- 2,405
- 163
- 55
Senin telefonun A101 verdiği cihazdan. Hastamıza

Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
ilacı verirseniz düzelecektir.Listedeki zipli dosyaların tamamını aynı klasöre çıkarttıniz mi?Di daha konu sorucam agabey, bak bu resimdeki rom qfil ile yuklenmedi.
Qfil programin log lari burda:
Failed to write C:\Users\Didar\Downloads\Vestel Venus VSP250g Rom0\V1.31\5V_KITKAT_Yeni_Cell_V1.31.1g.7z\5V_KITKAT_Yeni_Cell_V1.31.1g\gpt_backup0.bin to the device
Download Fail:System.Exception: Failed to Upload the emmc images to the phone using Firehose. â QC.QMSLPhone.Phone.QPHONEMS_UploadEmmcImages_FireHose(String rawprogramfile1, String patchfile1, String rawprogramfile2, String patchfile2, String rawprogramfile3, String patchfile3, String rawprogramfile4, String patchfile4, String rawprogramfile5, String patchfile5, String rawprogramfile6, String patchfile6, String rawprogramfile7, String patchfile7, String rawprogramfile8, String patchfile8, String rawprogramfile9, String patchfile9, String rawprogramfile10, String patchfile10, Single& imageSizeInMB, Single& throughput, Int32 NumberOfFiles) â QC.SwDownloadDLL.SwDownload.FireHoseDownloadImage(Boolean bResetPhone, List`1 rawprogramFilesList, List`1 patchFilesList, Single& fImageSizeInMB, Single& fThroughput)
Download Fail:FireHose Fail FireHose Fail
Finish Download
Tamam, ben bunlari yuklep bi deneyim, sonra size tekrar yazarim.Senin telefonun A101 verdiği cihazdan. HastamızaBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.ilacı verirseniz düzelecektir.![]()
Evet cikarmistim, ama bu benim cihazimin rom-i degil galiba.Listedeki zipli dosyaların tamamını aynı klasöre çıkarttıniz mi?
Evet cikarmistim, ama bu benim cihazimin rom-i degil galiba.
Batarya sorunu olma ihtimali yüksek. Batarya alıp deneyin.s.a arkadaşlar venüs 5,0 V vsp250g model telefonum garantiye gitti yeni yazılım yüklediler bir hafta sonra telefon bir anda kapandı.açma tuşuna basıyorum vestel yazısı çıkıor başka bir işlem yok. ne yapmam lazım
Teşekkür ederim deneyeyim bakalim insallah çözerimBatarya sorunu olma ihtimali yüksek. Batarya alıp deneyin.
Senin telefonun A101 verdiği cihazdan. HastamızaBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.ilacı verirseniz düzelecektir.![]()
teşekkürler elinize sağlıkEkli dosyayı görüntüle 650
Arkadaşlar programı açtıktan sonra qualcom bölümüne geliyoruz.
Cihazımızın ses arttırma(+) ve ses kısma(-) tuşlarını aynı anda basılı tutup usb kablosu ile pc ye bağlıyoruz.
R scan diyoruz.
Gerekli bölümlere yazılımı gösterip seçiyoruz
flash dedikten sonra işlemin bitmesini bekliyoruz.
vsp250s te benzer sorunlar yaşıyorum qfil 1.0.0.2 sürümüyle yazılımı atıyorum ama alttaki android yazısına gelince sürekli yeniden başlıyor.. aynı yazılımı qfil 2.0.0.5 le atarken ilk sayfaki hataya benzer bi hata veriyor.. bu arada recovery moda da giremiyorum..