Arkadaşlar Vestel V3-5010 Cihazına sahibim, Cihazı, "Volume Up ve Power" tuşlarıyla açarak hard reset işlemi gerçekleştirdim, sonrasında sorunsuz açıldı fakat frp ye takıldım, ama frp atlatma denemeden cihaza qfil aracılığıyla yazılım yüklemeye çalıştım, yükleme işlemi %100 e kadar tamamlanıyor, waiting reset phone yazısı geldikten sonra cihaz "Volume up ve Power tuşları" ile açtığımız kısımda açılıyor ve qfil ekranında bir süre bekledikten sonra "firehose fail to find qdloader port after switch" hatası alıyorum. Telefonu reboot etiğimde ise sürekli açılır gibi olup restart atıyor kendine... Tüm gece bununla uğraştım, sonrasında sitede bulunan bu cihaz için paylaşılmış FRP atlatma dosyasını indirip cihazı Volume Down ve Power tuşlarıyla açıp yani sanırım fast boot edip cihaza uyguladım(saçma ama bunu yapmamın sebebi bunun engellemiş olmasını düşünmemdi), sonrasında tekrar denedim sonuç değişmedi... yardımcı olursanız sevinirim.
Not:
"Volume Up+Power , Volume Down+Power ve Volume UP +Volume Down +USB kombinasyonlarıının hepsinde bilgisayar cihazı sorunsuz görüyor ve tanıyor."
Son düzenleme: