Bazen çok işe yarıyor abi custom rom. Ama haklısın hepsinde mutlaka bir bug oluyor. O hataları kabul edip kullanılırsa 10 numara oluyor. Mesela geçen arkadaşın lg g2 telefonuna lineageos 14.1 kurduk. Cihaz resmen kendine geldi. Arkadaş diyor 10 numara oldu hız, stabil, şarjı süper. Hatta lineageos öyle birşey yapmış ki custom rom normal rom gibi geliyor. Yani root felan yok ama isterseniz aktif ediyorsun. Üstünden direk güncelleme varmı yok mu görüyorsun. Yani dışı lg içi lineageos 14.1 oldu. Ama hatalar yokmu elbette var. Mesela sesi as çıkıyor ne kadar uğraşsakta olmadı.İnsanlarımızın, cihazları orjinal iken ve bir o kadar tema ve de custom menü programları varken, neden hala customlarla uğraşıyorlar ki. Samsung için bile yüzlerce custom yazılım var ama hala hiçbiri stabil değil. Ya kamera çalışmaz yada wifi sıkıntılıdır. Stok yazılımın dursun arkadaşım, işi tema ve custom menülerle halletmeye çalışın. Bizler zamanında custom romları, versiyonu eski cihazlarda google playden yazılım indirilmiyor diye yüklerdik. Şimdiki cihazların geneli artık 6.0 ve üzeri. Gerek yok bence. Risk yani. Geri dönülmeye de bilir bu tarz çin menşeili cihazlarda.
Telefon acayip kasıyor bunu yaparsam düzelir mi hocam
Emin misinizDüzelme oranı yüksek
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu telefona ozel rom yok acaba kendim yapabilirmiyim? nasil? Yardimci olursaniz cok sevinirim
Nereye atalım, isterseniz kargo yoluyla gönderebiliriz.Bu telefon icin rom bulup bana linkini atabilir misiniz
Konu başında istediğiniz yazılım mevcut indirip yükleyin.Abi buraya atsan iyi olur
Nereye atalım, isterseniz kargo yoluyla gönderebiliriz.![]()
Buyur hacı abi bizde yok yok.ya hacı abiler
vestel venüs 5020 nin yazılımını neden koymadınız nereden indireceğiz bi yardım etseniz