- 15 Mar 2018
- 76
- 20
- 8
- 44
Evet Arkadaşlar Vestel Venus v3 5580 MIUI 8.3 Epic Rom portladım.
Kamera 16 Mpx ve sd karta yazıyor.
Radyo Çalışıyor
4G çalışıyor.
SD karta dosya yazabilmek için bu yöntemi kullanabilirsiniz
Şimdilik bir sıkıntısı yok gibi kendim kullanıyorum. Bu işlerde yeni olduğumu yazmıştım deneme yanılma ile rom portluyorum
hatalarım olabilir.
Ben genelde romu kurduktan sonra gereksiz gördüğüm tüm programları siler kendi programları yüklerim. sizde eğer program silecekseniz kesinlikle miui güncelleştirmesini silmeyin telefon açılınca şifre parola istiyor bilginiz olsun.
Romu kurduktan sonra ses az gelirse Dolby Atmos u kurabilirsiniz.
Dikkat !!! Navigasyon tuşlarını küçültme fix paketini romu yükledikten hemen sonra yüklemeyin !!!. Telefonunuzun açılsın miui ekranı gelince kapatıp tekrardan açıp twrp ye girin ve fix paketini kurun !!!
Rom :
Dolby Atmos :
Navigasyon tuşlarını küçültme :
Kamera 16 Mpx ve sd karta yazıyor.
Radyo Çalışıyor
4G çalışıyor.
SD karta dosya yazabilmek için bu yöntemi kullanabilirsiniz
Şimdilik bir sıkıntısı yok gibi kendim kullanıyorum. Bu işlerde yeni olduğumu yazmıştım deneme yanılma ile rom portluyorum
Ben genelde romu kurduktan sonra gereksiz gördüğüm tüm programları siler kendi programları yüklerim. sizde eğer program silecekseniz kesinlikle miui güncelleştirmesini silmeyin telefon açılınca şifre parola istiyor bilginiz olsun.
Romu kurduktan sonra ses az gelirse Dolby Atmos u kurabilirsiniz.
Dikkat !!! Navigasyon tuşlarını küçültme fix paketini romu yükledikten hemen sonra yüklemeyin !!!. Telefonunuzun açılsın miui ekranı gelince kapatıp tekrardan açıp twrp ye girin ve fix paketini kurun !!!
Rom :
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Dolby Atmos :
Navigasyon tuşlarını küçültme :

Moderatör tarafında düzenlendi: