- 30 Haz 2020
- 23
- 0
- 1
- 38
Bugun musayit olur musunuzHocam merhabalar bugun islemleri devam ettireyim dedim cihazim çoktü durduk yere bi ara musayit oldugunuzda yine yardimci olur musunuz tesekkurler.
Bugun musayit olur musunuzHocam merhabalar bugun islemleri devam ettireyim dedim cihazim çoktü durduk yere bi ara musayit oldugunuzda yine yardimci olur musunuz tesekkurler.
Bugun musayit olur musunuz
O zaman siz bi ara bana yazın halledelim tesekkurler.Ne yazık ki bugün müsait değilim.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.güzel bir kaynak buldum, adam hiç üşenmemiş, bütün bilgileri bir yere derlemiş.
Bakmanız faydalı olacaktır.
O zaman siz bi ara bana yazın halledelim tesekkurler.
bugün akşama müsayit olursanız buradan yazar mısınız teşekkürler iyi çalışmalr.Tamamdır.
bugün akşama müsayit olursanız buradan yazar mısınız teşekkürler iyi çalışmalr.
Arkadaşlar vestel vp 10 tablete rom yüklemenin bir yolunu bulabildinizmi bendeki tablet son güncelleme yapılmış halde elime geçti fakat hiç bir şekilde tablete müdale edemiyorum sadece ALT+TAB yapabiliyorum ne aktive ediliyor ne ayarlara giriyor ne recovery moduna giriyor nede pc ye bağlıyabiliyorum bir çözüm varsa lütfen benimlede paylaşın şimdiden teşekürler..
Sayin yönetici merhabalar gecenlerde size yine buradan yazmistim elimde 8 adet vestel vp 10 rated cihaz var bazilarini rootladim bazilarini yapamadim ve surumu nedense bi turlu guncelleyemedim size zahmet uygun bi zamaninizda tekrar uzaktan erisimle yardimci olursaniz beni bu dertten kurtaririrsiniz saygilarimla
bu içeriği oluşturan arkadaşaların ellerine sağlık çok guzel içerik![]()
hocam elimde vestel vp10 rated tablet buna rom atamam gerekiyor lakin buna sürümü 5.0.0 yada 5.0.1 atmam gerekiyor ebeya girmesi için buna dair elinzde yazılım var mı
Merhabalar siteye yeni üye oldum. Arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim. Elimde yeğenime ait bir (V TAB 10" V15011228) tablet var. android çökmüş anlaşılıyor. Vestel yazısı geliyor ve arka ekranda ısık sızıyor ama açılmıyor. Ses Kısma-Güç Tuşu ve Home Tuşuna basınca bir şekilde hard reset atma sayfasına erişiyorum. Hard reset atıyorum ama olmuyor, sd cardttan stoc rom yükle diyorum (romu zipli olarak sd karta koyuyorum) ancak ingilzce olarak yükleme iptal edildi diyor. Ne yapmam gerekiyor, bu sitede ki uygulamalar bu tablet içinde geçerlimi teşk ederim.
diğer adımlar tamam ama, windows 10 da tableti tanımıyor. çaresi yokmu acaba.Evet geçerli.
Konuya yazılan yorumları dikkatlice okursanız sorununuzu çözebilirsiniz.
diğer adımlar tamam ama, windows 10 da tableti tanımıyor. çaresi yokmu acaba.
Hocam merhabalar gecenlerde size yazmistim musayit bi gununuzde vestel vp 10 rated yazilim kurulumu hakkinda yardimci olacaktiniz tesekkurler.sizden haber bekliyorum yardimci olursaniz cok buyuk bi iyilik yapmis olursunuz 8 adet var elimde elim kolum bagli çozemedimEvet sürücüler fark eder.
32 Bit işletim sistemine 32 Bit sürücü, 64 Bit işletim sistemine ise 64 Bit sürücü yüklemeniz gerekir.
Yazılım yükleme işlemi cihazınız kapalı iken yapılmalıdır.