K Ku2u1926 Yeni üye Kayıtlı üye 14 Ocak 2017 2 0 1 37 15 Ocak 2017 #1 Arkadaslar merhaba casper via t7d tabletime root atamadim kingoroot frameroot orogramlarini kullamdim yarim edecek varmi acaba
Arkadaslar merhaba casper via t7d tabletime root atamadim kingoroot frameroot orogramlarini kullamdim yarim edecek varmi acaba
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,674 163 www.yavuzcakar.com 16 Ocak 2017 #3 Ku2u1926' Alıntı: Arkadaslar merhaba casper via t7d tabletime root atamadim kingoroot frameroot orogramlarini kullamdim yarim edecek varmi acaba Genişletmek için tıkla ... Cihazla ilgili fazla bilgiye sahip değilim. Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. ve Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. bulunan konuları incelemeniz faydalı olacaktır.
Ku2u1926' Alıntı: Arkadaslar merhaba casper via t7d tabletime root atamadim kingoroot frameroot orogramlarini kullamdim yarim edecek varmi acaba Genişletmek için tıkla ... Cihazla ilgili fazla bilgiye sahip değilim. Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. ve Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. bulunan konuları incelemeniz faydalı olacaktır.