A asdyusuf Yeni üye Kayıtlı üye 8 Mar 2018 2 0 1 27 5 Tem 2018 #1 Gencler ben de Vodafone Smart Prime 6 var ben bu telefonu nasıl rootlarim yardimci olur musunuz?
Master Aktif üye Kayıtlı üye 1 Tem 2017 602 161 43 5 Tem 2018 #2 asdyusuf' Alıntı: Gencler ben de Vodafone Smart Prime 6 var ben bu telefonu nasıl rootlarim yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. konuya bakabilirsiniz. Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. videoyu izleyebilirsiniz.
asdyusuf' Alıntı: Gencler ben de Vodafone Smart Prime 6 var ben bu telefonu nasıl rootlarim yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. konuya bakabilirsiniz. Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz. videoyu izleyebilirsiniz.
A asdyusuf Yeni üye Kayıtlı üye 8 Mar 2018 2 0 1 27 5 Tem 2018 #3 Bende öyle bir seçenek yok en altta recovery logs gibi birsey yaxio surumum 6.0.1
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,674 163 www.yavuzcakar.com 6 Tem 2018 #4 asdyusuf' Alıntı: Bende öyle bir seçenek yok en altta recovery logs gibi birsey yaxio surumum 6.0.1 Genişletmek için tıkla ... KingRoot isimli uygulamayı denediniz mi?
asdyusuf' Alıntı: Bende öyle bir seçenek yok en altta recovery logs gibi birsey yaxio surumum 6.0.1 Genişletmek için tıkla ... KingRoot isimli uygulamayı denediniz mi?