- 25 Eyl 2020
- 11
- 5
- 3
- 39
olur hocam sorun yok
713 321 084
972m9ezx
Sorun devam ediyor. Şebeke gidip geliyor hocam. Çözüldü zannettim ama değişmemiş.
olur hocam sorun yok
hocam ancak iftar yaptım da müsait olunca tema atın bağlanayım713 321 084
972m9ezx
Sorun devam ediyor. Şebeke gidip geliyor hocam. Çözüldü zannettim ama değişmemiş.
hocam ancak iftar yaptım da müsait olunca tema atın bağlanayım
hocam merhaba mesajınızı ancak gördüm teamviewer id şifre verirseniz yardımcı olabilirim konu hakkındaMERHABA CİHAZ Mİ 10 UMİ ücretli bir tool yanlış nv atması sonucu açıldıktan 5 sn sonra reset atıyor cihazın hafızasına nv atıp twrpden yazamıyıorum nasıl bir yol izlemem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim hocam
Sorunu çözdünüz mü ?ustam sinyal geliyor ama arama yapınca ağ kullanılamıyor hatası alıyorum ne yapmalıyım
Dilerseniz teamviewer id şifre verin bakayım hocammalesef
Burda mısınız ?sana zahmet bak 2 gündür rezil oldum ya olmuyor bir türlü
sanırım hatalı repair yapılmış dilerseniz yardımcı olabilirim teamviewer id şifre verin yeterliHocamlar bende de benzer bir sorun var. Sim kartı takıyorum sinyal geliyor arama yapabiliyor lakin ağa bağlanmıyor. Hücresel veri bir kapanıp bir açılıyor kendi kendine lakin bir türlü internete bağlanamıyor. Çözüm önerisi olan var mı ?
Mesajınızı yeni gördüm hocam. Çok memnun olurum yardımcı olursanız. Online iseniz paylaşayım ?sanırım hatalı repair yapılmış dilerseniz yardımcı olabilirim teamviewer id şifre verin yeterli
verin hocam bağlanayımMesajınızı yeni gördüm hocam. Çok memnun olurum yardımcı olursanız. Online iseniz paylaşayım ?
ancak gördüm mesajınızı buradaysanız açın team bağlanayım halledeyim