- 12 May 2018
- 525
- 201
- 43
- 44
Tabikide seve seve olurum yardımcı bl kılıfınızı acınKardeşim 1 aya süresi doluyor kapanacak telefon yardımcı olursan sevinirim mi 10 8 ram 256 GB tek simli
Tabikide seve seve olurum yardımcı bl kılıfınızı acınKardeşim 1 aya süresi doluyor kapanacak telefon yardımcı olursan sevinirim mi 10 8 ram 256 GB tek simli
Tabikide seve seve olurum yardımcı bl kılıtiniz açık demiKardeşim 1 aya süresi doluyor kapanacak telefon yardımcı olursan sevinirim mi 10 8 ram 256 GB tek simli
Cihazın tam bilgilerini atarmışınMi 10 var tek sim 256 GB olan model kaç paraya nasıl yapıyorsunuz?
Mi 10 tek sim 8 GB 256 rom çift sim tepsisi aldımCihazın tam bilgilerini atarmışın
Mi 10 var tek sim 256 GB olan model kaç paraya nasıl yapıyorsunuz?
hattınızı ıcınden cıkartmayın sılme vs ıslemı yapmayın bl acıksa yardımcı olurum hocam sızeMi 10 8 ram 256 Hafıza
dilersen sure uzatma yaparız bl acıldıktan soonrada ıslemını yaparız yardımcı olurumŞöyle Bl açık değil , ve içinde mi hesabıma tanımlı telefon hattım var ama IMEI kapanmadan önce başvurdum , bana artık çok geç deme lütfen
cıhazın blsı acıkmıMerhaba... Elimde 12/256 mi 10 cihaz mevcut.. Cihazin yedeğini almayı unuttuğum için imei attıktan sonra şebeke sorunu oldu.. Bu cihaza eng rom da bulamadım.. Fastboot veya twrp üzerinden bi sürü rom attım hiç bri işe yaramadı.. Bu cihaz için şebeke sorununu nasıl çözeriz yardımcı olabilecek warmi..
Yetkili hesap ile telefonu açtık şuanda bootloader açık telefon da açık ama şebeke yokcıhazın blsı acıkmı
cift sim tepsınız varmıYetkili hesap ile telefonu açtık şuanda bootloader açık telefon da açık ama şebeke yok
foco f2 pro ile mi10 aynımı işlem efs silme kodları port açma
Telefon 12/256 olduğu için çift simli ve çift sim tepsisi de var..cift sim tepsınız varmı
Tamam hocam yardımcı olayımTelefon 12/256 olduğu için çift simli ve çift sim tepsisi de var..