- 8 Eki 2020
- 5
- 1
- 3
- 29
tek hat xiaomi mi 10 çift hata çevrildi şuanda eu 12.0.1 rom yüklü atılan imei kapandı çok bilgi sahibi değilim bu konularda ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mı
teamwiever id şifre ver yardımcı olayımtek hat xiaomi mi 10 çift hata çevrildi şuanda eu 12.0.1 rom yüklü atılan imei kapandı çok bilgi sahibi değilim bu konularda ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mı
teamwiever id şifreyi buraya yaz bağlanıp bakayım hocamtek hat xiaomi mi 10 çift hata çevrildi şuanda eu 12.0.1 rom yüklü atılan imei kapandı çok bilgi sahibi değilim bu konularda ne yapmalıyım yardımcı olabilecek var mı
722 724 695 599fqrteamwiever id şifre ver yardımcı olayım
halledilmiştir722 724 695 599fqr
masallah masallah pehhhhhalledilmiştir![]()
müsaştşm atın teamwiever
her modele yapabiliyorum hocamHocam merhaba her modele yapabiliyor musunuz yoksa sadece mi 10 mu ?
teamviewer id şifre atın yardımcı olayımHocam merhaba her modele yapabiliyor musunuz yoksa sadece mi 10 mu ?
teamviewer id şifre atın yardımcı olayım
4.5G sorunsuz şekilde çalışıyor hocam siz bir yerlerde hata yapıyor olabilirsiniz
form ıcerısınde konu ve dosya paylasımı yapılmıstır usta oraya goz atmayı denedınız mı
Parayla dosya satan kim?
form ıcerısınde konu ve dosya paylasımı yapılmıstır usta oraya goz atmayı denedınız mı
india global kllanmanı onerırımSizin dosyaları kullandım. 4.5G de kesilmeler oluyor sürekli, Xiaomi.EU rom kullanıyorum.