anlattıklarınızdan pek bir şey anlamadım hocamQualcomm_Smartphone_Write_IMEI_Tool_v1.01 programı ıle dıag acıp plakamızı yazdırıp telı kapatıyoruz bu kısımda dowland programı ile plaka yazıyoruz değil mi
BİRDE Mİ10 ÇİN VEYA GLOBAL SÜRÜME UYUMLU MU BU YÖNTEM
anlattıklarınızdan pek bir şey anlamadım hocam
kafa dağıtmaya çalışıyorum abi kulak falan pansumanlı takılıyorum pc de
teamviewer verirseniz yardımcı olabilirimqspt telefonu görmüyor varmı çözümü diag açık aygıt yöneticisinde gözüküyor ama qpst no phone yazıyor yedek alıp yazdırma yapamıyorum
kolay gelsin hocam, müsait vakitte bana da yardımcı olabilir misiniz?teamviewer ile?
hocam arkadaş banlamış yönetici arkadaşlarında izni olursa teamviewer id şifre atarsan yardımcı olabilirimkolay gelsin hocam, müsait vakitte bana da yardımcı olabilir misiniz?teamviewer ile?
ne hatası ?telefon 007 li imeiye döndü Qualcomm_Smartphone_Write_IMEI_Tool_v1.01 hata veriyor bunu nasıl düzeltebilirm
telefon 007 li imeiye döndü Qualcomm_Smartphone_Write_IMEI_Tool_v1.01 hata veriyor bunu nasıl düzeltebilirm
bilgi için teşekkür ederim efendimQualcomm_Smartphone_Write_IMEI_Tool_v1.01
Pass demesi lazım demiyorsa 2 nedeni olabilir. İlki ENG modem dosyasını yüklemeniz gerek, ikincisi diag mod açılmış olması gerek. İkiside olduğunda sorunsuz Pass diyecektir.