- 25 Kas 2020
- 10
- 3
- 3
- 26
xiaomikolikşifre alabilirmiyim
xiaomikolikşifre alabilirmiyim
Üstat Çift simli olan 3ad. vardı hallettim..şuan tek simli olan var in yükledim işlem tamam çift sim tepsiside var ama şebeke sıkıntısı varSorun yaşıyorsanız yardımcı olabilirim
hat vodafone mi ?Üstat Çift simli olan 3ad. vardı hallettim..şuan tek simli olan var in yükledim işlem tamam çift sim tepsiside var ama şebeke sıkıntısı var
Tüm hatlarda aynı şebeke yokhat vodafone mi ?
595 254 073teamviewer verin bakalım ustam
Hocam kusura bakmayın dışardaydım eve geçiyorum şimdi team atın bağlanıyorum hemen595 254 073
İnt665
Müsaitmisin hocamHocam kusura bakmayın dışardaydım eve geçiyorum şimdi team atın bağlanıyorum hemen
Evet hocam persıst dosyasıyla oynamazsanız sorun yokHerkese iyi akşamlar hocam bu işlem sonrasında parmak izi çalışıyor mu
imei silme kodlar var mıwevet hocam persıst dosyasıyla oynamazsanız sorun yok
dosya ıcersınde hepsı mevcut ustamimei silme kodlar var mı
poco dosyası bunlar vodafone falan sıkınt çıkarır hocamdosya ıcersınde hepsı mevcut ustam
pocco dosya ıle aynı degıl ustam sadece kodları aynı ben fazladan attım ıcıne sorun olmuyorpoco dosyası bunlar vodafone falan sıkınt çıkarır hocam
Hocam ben bir deneyeyim inşallah sorun yaşamayızpocco dosya ıle aynı degıl ustam sadece kodları aynı ben fazladan attım ıcıne sorun olmuyor
sorun yasarsanız yardımcı oluruz ustacımHocam ben bir deneyeyim inşallah sorun yaşamayız