- 26 Tem 2019
- 135
- 10
- 18
- 39
miuiv12.0.7 üzerinden denendimi ??Bizzat denemedim ama siz deneyebilirsiniz.
miuiv12.0.7 üzerinden denendimi ??Bizzat denemedim ama siz deneyebilirsiniz.
zaten bende işlem yaptım sonuç başarılı! Ha bu arada QPST ile QCN yükleyebilirsiniz Tarafımca denendi başarılı!Evet.
zaten bende işlem yaptım sonuç başarılı! Ha bu arada QPST ile QCN yükleyebilirsiniz Tarafımca denendi başarılı!
Herşey için tşk ederim eline sağlık üstad mi 10 t IMEI için sağol varol
Mi 10 t için fiyat alabilir miyim
Bende fiyat sordum yardımcı olan arkadaşaMERHABA ARKADAŞIM,
FİYAT NEDİR ?
Mi 10 t için fiyat alabilir miyim
TAKDİR EDİYORUM SİZLERİ.. YAPMAYA KORKUYORUM AMAGEÇEN ROM ATAMADIM.. TEŞEKKÜR EDERİM.
GOOGLE SMS GÖNDERME SORUNU YAŞIYORUM ALDIĞIM GÜNDEN BERİ..
BUNUNLA İLGİLİ ÇALIŞMANIZ OLURSA 10 NUMARA OLUR.
SAYGILAR.
Bootloader kilidi açıksa yazılım yüklemeniz gerekli.
bootloader kilidi açık, india versiyonunu flashlayınca normal sms geliyor galiba bi videoda izledim. onu mu kastettiniz ?
rom flaslıyabiliyorum çözecem inşallah
smsc alanına +90542XXXXXX yazdım, *#*#4636#*#* yapıp tercih edilen ağ türüne " LTE/TD-SCDMA/WCDMA VEYA LTE/TD-SCDMA/GSM" seçiyorum.olmuyor.. premium sms izin verdim olmuyor... bakalım nasıl çözülecek...
çözülünce paylaşırım inşallah..
çok güzel anlatmışsınız. denicem bunu. emeğinize sağlık saygılar.
global sürüme geç hocam yada endonezyaya düzeliyor. 12.0.7 sanırım sizinki bendede aynı sıkıntı var volteyi kapatyınca gönderiyorTAKDİR EDİYORUM SİZLERİ.. YAPMAYA KORKUYORUM AMAGEÇEN ROM ATAMADIM.. TEŞEKKÜR EDERİM.
GOOGLE SMS GÖNDERME SORUNU YAŞIYORUM ALDIĞIM GÜNDEN BERİ..
BUNUNLA İLGİLİ ÇALIŞMANIZ OLURSA 10 NUMARA OLUR.
SAYGILAR.
global sürüme geç hocam yada endonezyaya düzeliyor. 12.0.7 sanırım sizinki bendede aynı sıkıntı var volteyi kapatyınca gönderiyor
Sorun yüzde yüz yazılımsal, bizzat kendim denedim. Sonuç olumlu.
Hocam hepsi neredeyse aynı sadece güvenlik yamaları farklı diye biliyorum. EEA AVRUPA KARARLI 12.0.18.0 dene istersen benim sattımğım mi 10t bu sürümdü mesaj gönderiyordu. Mi 10t pro yageçtim mesaj sıkıntı oldu onuda volteyi kapatıp kullanıyorumadmin merhaba,
12.0.9 bendeki sürüm. çok özelliğe de gerek yok, sade kullanan biriyim.
ne önerirsiniz? 12.0.9 da da varsa bu sorun hangisini kullanacağım?
teşekkür ederim.
:notworthy: