- 14 Şub 2021
- 401
- 88
- 28
- 28
Burada misiniz hocam vereyim hemenHocam günaydın gereksiz uğraşmışsınız team id şifre verinhalledeliö
Burdayım verinBurada misiniz hocam vereyim hemen
955 526 632Hocam günaydın gereksiz uğraşmışsınız team id şifre verin halledelim
Şuan Endonezya romunu indirmeye başladım sıkıntı romda düşüncesiyle hocam verdim ayrıca tw id şifreBurdayım verin
roma gerek yok sorun hallolduŞuan Endonezya romunu indirmeye başladım sıkıntı romda düşüncesiyle hocam verdim ayrıca tw id şifre
global sürüme geç hocam yada endonezyaya düzeliyor. 12.0.7 sanırım sizinki bendede aynı sıkıntı var volteyi kapatyınca gönderiyor
Kendi telefonum olan mi10t pro üzerinde gerek telefon üzerinden fabrika ayarları, gerekse miflash uygulamasından fastboot rom yükleme gerekse de twrp üzerinden yapılan her türlü wipe işleminde imei olduğu gibi kaldı, silinmedi.herkese selamlar 3 adet telefonuma burdan ustalar sayesinde imei atıldı sorunsuz çalışıyor 2 adet mi 10t ve redmi not9 pro şimdi nasıp olursa bir adet mi 10t ye atılacak sormak isteğim başından geçen veya konu hakkında bilgisi olan Mi10t telefonu sıfırlamak istiyorum imei gider mi acaba
imei tools üzerinden deneme yapmadığım için bu durumu bilemiyorum. Kodları kopyala yapıştır yaparak manuel yapabilirsiniz sıkıntı olmaz.teşekkür ederim ustam, emeğine sağlık. EFS sıfırlamayı xiaomi imei tools daki EFS sıfırlama ile yapsam ne olur acaba? ve EFS yedeğini kod ile değilde TWRP EFS backup yapsam sıkıntı olur mu? diğer cihazlarda bu şekilde yapıyordum bunda farklı mı acaba ondan sordum. iyi çalışmalar dilerim.
Teşekkür ederim, ilginiz için, tarifiniz gibi yaptım başarılı şekilde çok sağolun.imei tools üzerinden deneme yapmadığım için bu durumu bilemiyorum. Kodları kopyala yapıştır yaparak manuel yapabilirsiniz sıkıntı olmaz.
TWRP'den EFS backup yapabilirsiniz; ama bazı arkadaşlarda backup'u restore ettiklerinde sıkıntı çıktığını söylemişlerdi. O yüzden onuda riske atmadan manuel olarak yaparsanız daha iyi olabilir.
Çok teşekkür ederim cekindigim için bilmeden yapmak istemedim siz yapmissiniz gitmeis IMEI gönül rahatlığı ile sıfırlarim artık sagolunKendi telefonum olan mi10t pro üzerinde gerek telefon üzerinden fabrika ayarları, gerekse miflash uygulamasından fastboot rom yükleme gerekse de twrp üzerinden yapılan her türlü wipe işleminde imei olduğu gibi kaldı, silinmedi.
Driverlari kuruyor musunuz hocam?Öncelikle herkese selamlar Suriye'de görev yapıyorum telim bozuldu buradan mi10t pro aldım bir sürü video izledim bı şekilde twrp yükledim maciks yükledim diak port açıyorm PC goruyor qcn dosyası almaya çalışınca memori file eror diyor yardım edebilecek var mı .twrp den bı ayar felan yapacazmi
Tmm arkadaşlar hallettim. Rsa koruması olduğu için olmuyormuş. xqcn dosyasını yükleyince olduselamün aleyküm. 1 ay önce aldığım orjinal qcn yedeğini qfil ile atıyorum telefon açılıyor arayüz gelince resetliyor kendini twrpye atıyor neden yapar bunu. qcn orjinal oynanmamış çift imeili
Driver Yükledim hocam ADB installerDriverlari kuruyor musunuz hocam?
Akşam 8den sonra team wiever ile yardımcı olurum isterseniz hocam
Hocam cumartesi 21:00 nöbetten cikicam 21:30 da iş ve şifreyi yollasam yardımcı olur musunDriverlari kuruyor musunuz hocam?
Akşam 8den sonra team wiever ile yardımcı olurum isterseniz hocam
dilerseniz ben de yardımcı olabilirimHocam cumartesi 21:00 nöbetten cikicam 21:30 da iş ve şifreyi yollasam yardımcı olur musun