geçmiş olsun abi cihazınızı iyi günlerde kullanmak dileğiyleMehmet Kardeşime teşekkür ederim. Hızlı ve güvenli bir şekilde cihazın imei'sini değiştirdi.
Eyvallah kardeşimgeçmiş olsun abi cihazınızı iyi günlerde kullanmak dileğiyle![]()
o zaman sende kalsınHocam IMEI kodları ve imei dosyaları ben de mevcuttur
Mi 10t de f2 pro ile aynı mı hocam1 e 1 foco f2 pro ile ayni mi10 imei islemi
Yarina belli olacak yazarimMi 10t de f2 pro ile aynı mı hocam
Forum kurallarını hiç kimse okumuyor sanırım.
Forumumuzda özel iletişim bilgilerinin paylaşılması yasaktır.
Forumumuzun amacı, insanlara herhangi bir karşılık beklemeden yardımcı olmaktır.
Yok ben illa ki buradan para kazanacağım diyorsanız, forumumuza reklam verebilirsiniz.
Biz de sizden aldığımız parayı forumumuzu daha da gelişitirmek için kullanabilir,
Böylece dolaylı yollardan da olsa insanlara faydalı olmanızı sağlayabiliriz.
Ücretli işler konusunda oldukça hassasız.
İş yaptırıp para ödemeyen, para ödeyip işini yaptıramayan insanlar tanıdık biz.
Burada bulunan insanları tanımıyoruz, niyetlerini bilmiyoruz.
Bu nedenle çok dikkatli davranmamız gerekiyor.
Çok teşekkürler hocam gördüğünüz gibi bu konuda bi karmaşa var neyin ne olduğu belli değil rica etsek daha önce yaptığınız gibi mi 10t içinde bir kılavuz hazırlar mısınızSanırım herkes burayı diğer forumlar ile karıştırdı.
Şimdiye kadar kimsede almadık dosya ücretleri.
Ne kadar özel dosyada olsa.
800$ Dolar isteyen dosyalarda oldu, ama şimdi her yerde bedava, Ayırıca ücretsiz bir şekilde biz paylaştık.
Not: Zaten ücretli işlerde oldukça hassasız @Paradox belirttiği gibi.
Dikkat ederseniz iyi olur.
Aynen katılıyorum evde kendim f2 pronun dosyaları ile mi10 a kendim yaptım zaten resimdende belli imei1 007 ile bitiyor. Tahminimce kendi eng romundan alınan dosyalarla yapınca imei1 orjinal kalıyo
benim yaptığım zamanlarda daha mi10t yada prosu çıkmamıştı ama o resimdeki 007 ile biten imei numarasını görünce mi10t nin de yapılışının aynı olduğu teyid edilmiş oldu.mi10 demişsin ya mi10 mu mi10t mi bir üst de arkadaş mi10t den bahsetmiş anlamadım tam olarak
Mi10t pro diag mode açılmıyor sebebi nedirbenim yaptığım zamanlarda daha mi10t yada prosu çıkmamıştı ama o resimdeki 007 ile biten imei numarasını görünce mi10t nin de yapılışının aynı olduğu teyid edilmiş oldu.