- 15 Eyl 2020
- 1
- 0
- 1
- 40
Bu işlemi uzaktan ücretli olarak yapabilecek arkadaş varmı? Varsa yardım edebilecek cezamız ne olur
Bu işlemi uzaktan ücretli olarak yapabilecek arkadaş varmı? Varsa yardım edebilecek cezamız ne olur
+1Usta şimdi eng rom hangisiyle atıyoruz
Repair işlemi nasıl yapacaz ? Qcn nasıl yapacaz ? Detay verseniz güzel olur şimdiden teşekkürler
Bir sürü paylaşımlar mevcut, çoğunu denedim, kaç defa hemde, olmuyor, eksik bisiler var yada ben yapamıyorum, ciddi ciddi biri çıkıp detaylı anlatım yapar umarım, veya video cekerler inşallah da herkes olumlu dönüş yapar umarım, bekliyoruz...edit: ayrıca eng rom paylaşımları inidiriyorum, sitenin 2 GB birinde 3 GB, kime guvenecez hangisi sağlam bilmiyoruz, beklemeye devamke..Eng Roma gerek kalmadan poco mi 10 ve pro yapilabiliyor. Eski yapilisa gore biraz karisik gibi gorunsede kisa sure icinde paylasim yapilacaktir. Biraz sabredelim
Nerede takıldığını yazarsan yardımcı olmaya çalışayım.Benimde bu konularda ufak tefek bilgilerim var biraz uğraştırdı ama yaptım.yardımcı olmaya çalışayım.Bir sürü paylaşımlar mevcut, çoğunu denedim, kaç defa hemde, olmuyor, eksik bisiler var yada ben yapamıyorum, ciddi ciddi biri çıkıp detaylı anlatım yapar umarım, veya video cekerler inşallah da herkes olumlu dönüş yapar umarım, bekliyoruz...edit: ayrıca eng rom paylaşımları inidiriyorum, sitenin 2 GB birinde 3 GB, kime guvenecez hangisi sağlam bilmiyoruz, beklemeye devamke..
Hocam bu uygulama işe yarıyo demi kesin ben ona göre poco f2 pro satın alıcamda
Hocam selam linki upload edermisinizçok iyi olur hocam
Link burada
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bootloader kilit açma başvurusu yaptıktan sonrahocam s.a POCO F2 PRO CİHAZIM VAR İMEİ DEĞİŞTİRME İŞLEMİ YAPMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUN BU KONUDA ALALI 1 HAFTA OLDU BOOTLOADER KİLİ AÇMADA Bİ HATA MEYDANA GELİYOR TAHMİNİ KAÇ GÜN SONRA FASTBOOTTAN CİHAZI UNLOCK EDEBİLİYORUZ.
Bootloader kilit açma başvurusu yaptıktan sonra
Sim kart değiştirmeyin
Mi hesabından çıkış yapmayın
Temizleyici uygulamasını çalıştırmayın
Rom yükleme işlemi yapmayın
Bunları yapmazsanız 168 saat ( 7 gün) sonra sorunsuz kilit açlılır. Kilit açılmadan ilerleme imkanınız yoktur
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben aldım telefonu imei atıcaz dediler ama yapamadılar yedek vs hiçbir şey almamışlar hat da çekmiyor ne yapmalıyım senin orjinal backup işe yarar mıs.a merhabalar 1 gün önce attırdım imei 150 tl gibi bir ücreti oldu backup dosyaları duruyor lazım olan olursa söylesin
Ankarada oturuyorsan ustama yonlendireyim 2 yil xiaomi teknik servisinde çalışmışben aldım telefonu imei atıcaz dediler ama yapamadılar yedek vs hiçbir şey almamışlar hat da çekmiyor ne yapmalıyım senin orjinal backup işe yarar mı