yazıyor ama nvdata haytası veriyor öyleEfs reset kodları bulunup resetliyip qcn edit yapıp yükleme denendi mi
yazıyor ama nvdata haytası veriyor öyleEfs reset kodları bulunup resetliyip qcn edit yapıp yükleme denendi mi
Dalga değil herşeyin bi kodu var elbet acaba ordan olabilir mi diye editlendi mi dedim yoksa tabiki eski usül denenmiştirhocam dalga geçiyorsunuz sanırım bunu herkes zaten cihaz ilk çıkar çıkmaz denediler
şu anlık yolu yok maalesefelimde redmi note 10 var daha cuma günü aldım imei atılmıyormu ben ne yapcam şimdi atılmazmı yolu yokmu
ilerde olurmu 2 cihaz var elimde daha yeni aldım elimizde patlamasın , bir çok yerde kırılması çok zor deniyor hiç ümit vermiyolarşu anlık yolu yok maalesef
hocam gsmturkey sitesinde çözmüşler imei atabiliyolarmış ama vip üye olanlara dosyayı veriyolarmış oda 4haneli rakamlara çok pahalışu anlık yolu yok maalesef
Note 10s çözüldü diye biliyorum note 10 pro da çözüldü ama düz note 10 henüz çözülmedi sanırımhocam gsmturkey sitesinde çözmüşler imei atabiliyolarmış ama vip üye olanlara dosyayı veriyolarmış oda 4haneli rakamlara çok pahalı
hocam gsmturkey sitesinde çözmüşler imei atabiliyolarmış ama vip üye olanlara dosyayı veriyolarmış oda 4haneli rakamlara çok pahalı
sorarmısınız daha önce atmışlarmı kesinmiymiş yani yeni modellere atamıyolar galibaredmi note 10 pro çözüldü mü beyler yaşadığım şehirde (Gaziantep) 50 tlye atıyoruz diyorlar![]()
Çözüldüğünü biliyorum ama nasıl yapılıyor pek bir bilgim yoknote 10 pro çözüldü beyler iyi forumlar
hocam nasıl yapılıyor anlatırmısınız 1 aydır denemediğim yol kalmamıştınote 10 pro çözüldü beyler iyi forumlar
Ben yanlışmı anladım şuan kapak açılarak yapılıyomuş ve 28 gün sonrada kapak açılmadan box ile yapılacakmış değilmi?Redmi note 10 mojito için imei atılıyormuş ama arka kapak açılarak yapılıyormuş bu işlem için. 28 gün sonra da box cihazıylada yapılmaya başlayacakmış. Sağlam birinden bilgidir
Evet öyle denildiBen yanlışmı anladım şuan kapak açılarak yapılıyomuş ve 28 gün sonrada kapak açılmadan box ile yapılacakmış değilmi?
İnşallah öyle olur ben telefonumun içinin açılmadan tek imei atılmasına rağzıyımEvet öyle denildi