note 10 pro nasıl yapılıyor link vs var mı kendim uygulayabilir miyim telefonuma?Note 10s çözüldü diye biliyorum note 10 pro da çözüldü ama düz note 10 henüz çözülmedi sanırım
note 10 pro nasıl yapılıyor link vs var mı kendim uygulayabilir miyim telefonuma?Note 10s çözüldü diye biliyorum note 10 pro da çözüldü ama düz note 10 henüz çözülmedi sanırım
Hocam bendede redmi note 10 pro var (sweet) nv data kaldı.. malum işlem nasıl oluyor.. nasıl çözüldü ??note 10 pro çözüldü beyler iyi forumlar
merhaba hocam nasıl yapamaya çalıştınız da nv hatası oldu? EFS yedeği almış mıydınız?Hocam bendede redmi note 10 pro var (sweet) nv data kaldı.. malum işlem nasıl oluyor.. nasıl çözüldü ??
eng efs denediniz mihocam dalga geçiyorsunuz sanırım bunu herkes zaten cihaz ilk çıkar çıkmaz denediler
hocam merhabalar gelişme var mı redmi note 10 pro yapabildiniz mi repair?Çözüldüğünü biliyorum ama nasıl yapılıyor pek bir bilgim yok
Henüz yapamadım hocam yalnızca note 10s dosyaları var elimde 10 proyu henüz çözemedimhocam merhabalar gelişme var mı redmi note 10 pro yapabildiniz mi repair?
daha hızlı iletişim kurabileceğimiz şekilde biraz sohbet edebilir miyiz? Belki pro ile ilgili ortak bir yol bulabilrizHenüz yapamadım hocam yalnızca note 10s dosyaları var elimde 10 proyu henüz çözemedim
Efs yedeği almadım..merhaba hocam nasıl yapamaya çalıştınız da nv hatası oldu? EFS yedeği almış mıydınız?
Efs yedeği almadım..
twrp kurdum sonrasında dft pro ile plakayı yazdım... sonra efs sildim ama açmıyor.. rsa koruması var bınlarda öğrendim
orjinal qcn yedeğinde imei değiştirip tekrar yüklediğimizde ne oluyor? Ben modem silmeden denedim değişmedi modem silince tekrar orjinal efs yüklesek düzelliyor mu? modem silersem tekrar yükleyemem diye cesaret edemedim.Henüz yapamadım hocam yalnızca note 10s dosyaları var elimde 10 proyu henüz çözemedim
Orjinal yedeklerinizi alın modem yedeği de alın tekrar yazılım indirmekle uğraşmayın ama boşa uğraşmış olursunuz normal yollarla yapılabilen bir cihaz değil.orjinal qcn yedeğinde imei değiştirip tekrar yüklediğimizde ne oluyor? Ben modem silmeden denedim değişmedi modem silince tekrar orjinal efs yüklesek düzelliyor mu? modem silersem tekrar yükleyemem diye cesaret edemedim.
mi not 10 değil hocam redmi note 10 proImei repair işlemi çözüldü mü note 10 pro'da , cihazı aldım ama baya tedirgin ediyor.
Biliyorum hocam. Mi note 10 yazmadım zaten çözüldü mü yazdımmi not 10 değil hocam redmi note 10 pro
link atıyorumRedmi note 10 eng firmware çıktı
Halabda paylaşıldı ama sabahına kaldırdılarsunny nin romu bile yok eng fw nasıl buldunuz![]()