- 14 Şub 2021
- 401
- 88
- 28
- 28
rsa koruma donanmsal bir şey yazılımla kırılabiliceğini sanmıyorum ki note 10 u onlar da dahil şu an yapabilen yok diye biliyorumgsmturkey imei tool diye bişey var rsa imei repair yapıyor sizce alınırmı note 10 için
rsa koruma donanmsal bir şey yazılımla kırılabiliceğini sanmıyorum ki note 10 u onlar da dahil şu an yapabilen yok diye biliyorumgsmturkey imei tool diye bişey var rsa imei repair yapıyor sizce alınırmı note 10 için
ben eğer yaparsam yazarım size çözümü ilersa koruma donanmsal bir şey yazılımla kırılabiliceğini sanmıyorum ki note 10 u onlar da dahil şu an yapabilen yok diye biliyorum
Tamamdır hocam kolay gelsinben eğer yaparsam yazarım size çözümü ile
Selam kolay gelsin çözebildinmi note 10 pro sweet aynı durumda bendede varEfs yedeği almadım..
twrp kurdum sonrasında dft pro ile plakayı yazdım... sonra efs sildim ama açmıyor.. rsa koruması var bınlarda öğrendim
devam ediyoruzSelam kolay gelsin çözebildinmi note 10 pro sweet aynı durumda bendede var
bu durum nedir arkadaşlar sim takınca çalışıyor mu imei yazılsa bile hizmet yok mu diyor?
şebeke denemeden işlem tamam demiş. düz yazı olarak atılmıyor en son 2013 yılında öyleydi.bu durum nedir arkadaşlar sim takınca çalışıyor mu imei yazılsa bile hizmet yok mu diyor?
Telefonu varsa verebilirmisinAtaşehir esatpaşa da 150tl karşılığı yapan yer buldum tek hatta yapılıyor bilginize ilgilenen yazsın redmi note 10 için
nasıl ulaşabiliriz imei atan yereAtaşehir esatpaşa da 150tl karşılığı yapan yer buldum tek hatta yapılıyor bilginize ilgilenen yazsın redmi note 10 için
nereden yaptırabiliriz
Esatpaşa szn iletişimnasıl ulaşabiliriz imei atan yere
Egn mevcut zaten sorun rsa aşılamadı henüz aşılmış die söylentiler var ama dosyalar cok ucuk rakamlarda :Sarkadaşlar normalde yabancı bi site var
orda tüm cihazların eng rom u var
100 dolar istiyor eng rom a
biz alıyoruz normalde 2 gün sonra piyasaya düşüp çöp oluyor
biz bu 100 doları kazanmadan paramız boşa gidiyor
yarın öbür gün piyasaya düşer
not 10 not 10 pro not 10 pro max
sweet sunny mojito
hepsinin eng si var muhtemelen olur inşaallah