- 14 Şub 2021
- 401
- 88
- 28
- 28
Cihazın repairi için gerekli dosyaları buldum elinde cihaz olan arkadaşlae ulaşırsa kanıt olarak yapıp forumda paylaşmak istiyorum. Yalnızca elinde cihaz olan bir arkadaşa ihtiyacım var
Keşke bu yorumu yapana kadar dosyayı ve metodu paylaşsaydınız. Forum bu şekilde daha yararlı olur.millet dosyaları paylaşmış dosyalar ortalıkta geziyor
sen daha yayınlamamışsın bile bide çok önemliymiş gibi anltıyorsun
Yapılıp yapılmadığını bizzat test edip paylaşmak istedim bazıları gibi sağdan soldan hazır yazıları kopyala yapıştır yapmak istemedim kusura bakmayın hata bende bu yüzden.millet dosyaları paylaşmış dosyalar ortalıkta geziyor
Keşke bu yorumu yapana kadar dosyayı ve metodu paylaşsaydınız. Forum bu şekilde daha yararlı olur.
POCO F2 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapılıp yapılmadığını bizzat test edip paylaşmak istedim bazıları gibi sağdan soldan hazır yazıları kopyala yapıştır yapmak istemedim kusura bakmayın hata bende bu yüzden.
Burada bana laf sokmak yerine neden yeni konu açıp dosyaları paylaşmıyorsunuz öyleyse ?oluyor merak etmeyin bizzat test edildi sıkıntı yok
Dosyaları nerden temin edebilirizmillet dosyaları paylaşmış dosyalar ortalıkta geziyor
Elinizde cihaz varsa dosyalar mevcut hocam bendeDosyaları nerden temin edebiliriz
Var cihazElinizde cihaz varsa dosyalar mevcut hocam bende
teamviewer id şifre verin bakalım hocamElimde cihaz var yapmadan önce size sormak isterim,Romuda indirdim bekliyorum
O şekilde denemedim dft tool ile direkt yazılıyor ama maui meta ile eng rom olmadan yazılabiliceğini sanmıyorumSihirli kelime tabiki MauiMeta 10. versiyonu, bağlanırken sorun yaşansa da Bağlandıktan sonra Load DB yapıp sağ üst taraftan arama yerine tıklayın, imei download tıklayıp imei yazın ve write imei tıklayın, sadece sim 2 yi yazın, ben sim 1 denememiştim, belki sim 1 de çalışabilir denemek lazım, ama bootlopa da düşebilir sim 1 yazınca ona göre..Tabi tüm bunları yaparken bootloader açık olmalı arkadaşlar.
Bootloader açık olunca hepsi yazıyor.O şekilde denemedim dft tool ile direkt yazılıyor ama maui meta ile eng rom olmadan yazılabiliceğini sanmıyorum
Bağlanırken sorun yapıyor, programı ve telefonu sürekli kapat aç yaptıktan sonra bağlanıyor ve kolay bi şekilde oluyor, ben sadece sim2 denedim, sim1 boş bıraktım.Denediniz mi ?