- 3 Eki 2018
- 118
- 43
- 28
- 41
Anlaşılan daha gelmemiş elektriklerEstağfurullah tamamdır
Başka takılan yardımcı olabileceğim varsa yardım ederim
Anlaşılan daha gelmemiş elektriklerEstağfurullah tamamdır
ustam çalişıyorum deyınce mesainın bıtmesını bekledım rahatsıt etmım dıye . musaitsenız temı vereyımAnlaşılan daha gelmemiş elektrikler
idi:1 469 002 105Anlaşılan daha gelmemiş elektrikler
Teşekkürler sorun çözüldüSelam,
Diag portu açtıktan sonra tek yapılması gereken QCN dosyası yüklemek, bu kısımda mı sorun çıktı? Biraz daha detaylı bilgi verebilir misin.
hangi boxla veya işlem yaptınızMerhaba rom yüklemesi yaptım imeiler silindi fakat imei builder ile tekrar hazırlayıp yüklediğimde telefon twrp modda açılıyor hiç bir şekilde başlamıyor.Rica etsem yardımcı olabilecek biri varmıdır
Hocam boxsuz olan işlemi yaptım ama böyle bir problem geldi başıma software downloaddan qcn yüklediğimde cihaz twrp mode geçip kalıyor terminalde dd ifli komutları yazmayınca cihazı tekrar açmıyorhangi boxla veya işlem yaptınız
hmm boxsuz işlemlerde öyle sorun çıkabiliyorHocam boxsuz olan işlemi yaptım ama böyle bir problem geldi başıma software downloaddan qcn yüklediğimde cihaz twrp mode geçip kalıyor terminalde dd ifli komutları yazmayınca cihazı tekrar açmıyor
cihaz unlockmuHocam boxsuz olan işlemi yaptım ama böyle bir problem geldi başıma software downloaddan qcn yüklediğimde cihaz twrp mode geçip kalıyor terminalde dd ifli komutları yazmayınca cihazı tekrar açmıyor
evet hocam 9.3.7 romuda yükledim qcn dosyamda bir problem var.Düzenlemeyi beceremedim sanırımcihaz unlockmu
işlemleri düzenli bir şekilde tekrarlayınevet hocam 9.3.7 romuda yükledim qcn dosyamda bir problem var.Düzenlemeyi beceremedim sanırım![]()
qcn kod için imeileri size versem bana düzenlenmiş atma şansınız varmıdır hocamişlemleri düzenli bir şekilde tekrarlayın
qcn kod için imeileri size versem bana düzenlenmiş atma şansınız varmıdır hocam