- 13 Şub 2020
- 2
- 0
- 1
- 31
Merhaba arkadaşlar ilk forum konumu açma gereği duydum. İmei repair işlemini anlatan arkadaşlar gördüm birkaç konuda ve bu site harici görmedim açık konuşmak gerekirse. Yaklaşık 5 6 ay önce bir telefoncudan sıfır redmi note 7 pro aldım. Herneyse kullandım 4 5 aydır sorunsuz. Yaklaşık 3 hafta kadar önce imei attırmaya gittim. Attı geldik eve. 10 gün oluyor sanırım imeiniz klonlanmıştır mesajı geldi. Sanırım imei repair yapılması gerekli. Cihazım Pixel room yüklü, bt kilidi açık durumda. Telefoncuya tekrar gitmek istemiyorum çünkü güven vermiyor. Yardımcı olabilecek var mı bana. 10 15 güne kapanıcak sanırım cihaz. Elimde sağlam imei'ler mevcut eski telefonlarımdan. Şimdiden teşekkürler.
Not: Sanırım telefoncu arka kapağı açıp artık ne deniyor tam bilmiyorum ama cımbızla anakart üzerinde 2 noktaya dokunuyormuş falan onu yapmış olsa ki cihazın arka kapağını sağlam kapatamamış hafif çıt çıt ediyor belli bir noktaya bastırınca. Siyah sıvıyla yapıştırmamış arka kapağı sanırım arkadaş.
Not: Sanırım telefoncu arka kapağı açıp artık ne deniyor tam bilmiyorum ama cımbızla anakart üzerinde 2 noktaya dokunuyormuş falan onu yapmış olsa ki cihazın arka kapağını sağlam kapatamamış hafif çıt çıt ediyor belli bir noktaya bastırınca. Siyah sıvıyla yapıştırmamış arka kapağı sanırım arkadaş.