Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,674 163 www.yavuzcakar.com 3 Kas 2019 #42 kircali' Alıntı: 4 gündür falan kullanırken bügün telefon çekmiyor Genişletmek için tıkla ... Cihazınızın bu hale gelmesi için bir neden var mı? Cihazınızı düşürdünüz mü veya cihaz yazılımına müdahale ettiniz mi?
kircali' Alıntı: 4 gündür falan kullanırken bügün telefon çekmiyor Genişletmek için tıkla ... Cihazınızın bu hale gelmesi için bir neden var mı? Cihazınızı düşürdünüz mü veya cihaz yazılımına müdahale ettiniz mi?
K kircali Üye Yasaklı üye Kayıtlı üye 25 Eki 2019 36 4 8 33 3 Kas 2019 #44 Paradox' Alıntı: Cihazınızın bu hale gelmesi için bir neden var mı? Cihazınızı düşürdünüz mü veya cihaz yazılımına müdahale ettiniz mi? Genişletmek için tıkla ... türktelekom verici arızalanmış bende modem dosyası bozuldu zannettim imei işlemi yapmıştım şimdi sıkıntı yok
Paradox' Alıntı: Cihazınızın bu hale gelmesi için bir neden var mı? Cihazınızı düşürdünüz mü veya cihaz yazılımına müdahale ettiniz mi? Genişletmek için tıkla ... türktelekom verici arızalanmış bende modem dosyası bozuldu zannettim imei işlemi yapmıştım şimdi sıkıntı yok
Paradox Çalışkan üye Yönetici Kurucu Moderatör 22 Ara 2016 14,563 5,674 163 www.yavuzcakar.com 4 Kas 2019 #46 kircali' Alıntı: türktelekom verici arızalanmış bende modem dosyası bozuldu zannettim imei işlemi yapmıştım şimdi sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Tepkiler: kircali
kircali' Alıntı: türktelekom verici arızalanmış bende modem dosyası bozuldu zannettim imei işlemi yapmıştım şimdi sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ...