- 9 Ağu 2017
- 97
- 35
- 18
- 26
hocam umtden modem dosya var icerinde romun non holos bin unu yukle repair yapacaksinyardımcı olacak varmı acaba ?![]()
hayırlı sabahlar abi dediğnz işlemi yaptım sonuç yine aynı 1.adım dosyayı umtyle flaşladm ve ardından cihazı yine test point yapark chimeradan custom efs yi yazdım sonuç yine aynı ama bişey dikkatimi çekti umt den advance flash kısmında modem ( NON-HLOS) dosyasını sildiğmde cihaz sorunsuz açılıyor ama imei repair yapamıyorm şimiden teşekkürler
hocam boyle yaptim. step 1 yukledim. daha sonra chimeradan note 8t nin efs reset dosyani yukledim. daha sonradan umt advanced flasher bolumunden note 8t nin eng dosya diyelimmi ya degisim yaptimiz yazilimindan modem dosyayi flashladim. o modem dosyayi da zio dosya icerisine ekledim. ama qcn sadece zip icerisinde olan ile sebeke geldi basqa qcn ile sebeke gelmediUMT ile Sadece System yüklediniz mi?
ben olam mı :dyardımcı olacak varmı acaba ?![]()
hocam dediğnz gibi yaptım cihaz yine aynı advance flash kısmında fsg ve NON-HLOS yükledim aynıhocam umtden modem dosya var icerinde romun non holos bin unu yukle repair yapacaksin
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
hayır hocam denemdimUMT ile Sadece System yüklediniz mi?
siz cihazı açabldinzmi sizde kurul sırasında reset sorunu verdimi çünkü ne yapıtıysam beceremdimhocam boyle yaptim. step 1 yukledim. daha sonra chimeradan note 8t nin efs reset dosyani yukledim. daha sonradan umt advanced flasher bolumunden note 8t nin eng dosya diyelimmi ya degisim yaptimiz yazilimindan modem dosyayi flashladim. o modem dosyayi da zio dosya icerisine ekledim. ama qcn sadece zip icerisinde olan ile sebeke geldi basqa qcn ile sebeke gelmedi
evet reset yapti defelarca. modem ve fsg acildisiz cihazı açabldinzmi sizde kurul sırasında reset sorunu verdimi çünkü ne yapıtıysam beceremdim
defalarca yeniden yaptim. en son orginal yazilim atdim. imei sifir acildi. sonra umt ile step 1 yukledim. format atdim. chimera ile note 8t efs reset dosyasini restore yaptim. tek modem dosya yukledim acildi. qcn umt ile restore etdim sebeke geldi.siz cihazı açabldinzmi sizde kurul sırasında reset sorunu verdimi çünkü ne yapıtıysam beceremdim
modem fsg olark hangi dosyaları kullandınz çünkü ben modem dosyasını umt nin advance flash kımsından silince açılıyor ama imei repair yapamıyorm çünkü modem dosyası yok cihazda siz hangi fsg modem dosyalarını yükledniz ve şebeke geldimi sizdeevet reset yapti defelarca. modem ve fsg acildi
note 8t in repairi icin yazilimin varmi?modem fsg olark hangi dosyaları kullandınz çünkü ben modem dosyasını umt nin advance flash kımsından silince açılıyor ama imei repair yapamıyorm çünkü modem dosyası yok cihazda siz hangi fsg modem dosyalarını yükledniz ve şebeke geldimi sizde
var qardsmnote 8t in repairi icin yazilimin varmi?
umt ile advanced flasherden onun icerisinden modem dosya var non_hlos.bin onu yukle fsg sil acvar qardsm
.umt ile advanced flasherden onun icerisinden modem dosya var non_hlos.bin onu yukle fsg sil ac
qardashim bura yuklediyimin icinde shev etmiremse xqcn var onu editle yukle vsyo set geleceknicat qardsm yükledim cihaz açıldı buna qcn atsam sorun olrmu şimdi 8t nin qcnsinmi yoxsa note 8 inmi anlmdm
duzelde bildin?nicat qardsm yükledim cihaz açıldı buna qcn atsam sorun olrmu şimdi 8t nin qcnsinmi yoxsa note 8 inmi anlmdm