- 11 Ocak 2020
- 9
- 0
- 1
- 24
Kardeşim henüz almadım cihazı ancak alınca deneyeceğim. Dongle olmadan masrafsız yapılabildiğini gördüğümde çok mutlu oldum. Sevincimi anlatamam. Çok teşekkür ederim..
Kardeşim henüz almadım cihazı ancak alınca deneyeceğim. Dongle olmadan masrafsız yapılabildiğini gördüğümde çok mutlu oldum. Sevincimi anlatamam. Çok teşekkür ederim..
ustam umt ile repair yaptım şuan wifi açılmıyor bide arama yaparken telefon donuyor ve karşıdan biri aradığında ise bi kere çalıyor sonra meşgule atıyorYapılır,anlatım Burada
ustam umt ile repair yaptım şuan wifi açılmıyor bide arama yaparken telefon donuyor ve karşıdan biri aradığında ise bi kere çalıyor sonra meşgule atıyor
wipe yap cıkar dostumHocam telefon twrpden çıkmıyor ne yapabilirim ? @Soulfly
port gomuyor bi türlü nedeni ne olabilir
işlemleri harfiyen uyguladım ama port gormuyor bi türlüDiag açtınız mı?
Hocam telefon twrpden çıkmıyor ne yapabilirim ? @Soulfly
wipe dedikten sonra kaydırın sadece baska bi yere basmayın bi sorun olmaz bende aynı sorun vardı boyle halletimwipe telefonu sıfırlamaz mı ? @wwantedd
işlemleri harfiyen uyguladım ama port gormuyor bi türlü
win 10 kullanıyorum ve yüklenmemiş gorunen hiç aygıt yok hepsi yuklu gorunuyorAygıt yönetiçisinde kontrol eder misiniz.
paylaştığınız sürümü yükledim 19.0Magisk sürümü hangisini kullandınız.
root nasıl halletiniz peki aynı rootmu attınızwipe dedikten sonra kaydırın sadece baska bi yere basmayın bi sorun olmaz bende aynı sorun vardı boyle halletim