- 12 May 2018
- 525
- 201
- 43
- 44
cıhaz ne durumda2.9.0 board ıd cihahım var buna bakmadan enq qcn attım yardımcı olur musunuz ?
cıhaz ne durumda2.9.0 board ıd cihahım var buna bakmadan enq qcn attım yardımcı olur musunuz ?
ustam sorun nedır nasıl yardımcı olayım sana2.9.0 board ıd cihahım var buna bakmadan enq qcn attım yardımcı olur musunuz ?
ben cihazıma eng qcn attım imei geldi fakat şebekem yok ama imeim sağlam olduğunu biliyorum imei geliyor ama şebeke yok sorun nedir acabaustam sorun nedır nasıl yardımcı olayım sana
cihazım açık ve bl de açık bana özelden ulaşabilir misiniz ?cıhaz ne durumda
oluyor usta deneustalarım bu yöntem kesin oluyor mu ben almıyordum samsung chip li cihazları 1 tane gelicek birazdan arkadaş getiricek dosyaları indirdim deniycem inşallah olur
deneyemedim malesef ya getirmedi.oluyor usta dene
sorun yasamazsın ustam merak etme yasarsan buradayız bız yardımcı oluruzdeneyemedim malesef ya getirmedi.
teşekkür ederim bi an önce bi cihaz gelsinde deniyim diye can atıyorum birşey daha sorayım usta bu 2.90 board ıd olanlar içinde geçerli misorun yasamazsın ustam merak etme yasarsan buradayız bız yardımcı oluruz
driverlarınızı guncelleyın ustamselam kolay gelsin * # * # 717717 # * # * diag port açıldığında qualcom port olarak açılmıyor 4 farklı dosya olarak açılıyor bu konuda yapabilecek bir şey var mı?
cihazın usb hata ayıklamasını kapatıp açın ve minimal adb and fastboot dan ( adb devices ) komutunu verin telefonun ekranından izin verin muhtemelen düzelicek.Driverleri güncelledim olmadı. bilgisayara format attım. driverleri yeniden kurdum yine olmadı.
basarıya ulasmıssınız kolay gelsınSelam kolay gelsin sorunu çözdüm. Driverleri manual olarak tanıttım. Diag port açıldı ancak umt ile diag port hatası veriyordu. Diag port numarasını aygıt yöneticisinden değiştirdim onarım işlemini başarılı bir şekilde yaptım. ancak bu sefer cihaz bootlop oldu cihaz açılışta kaldı. Bir kaç kez reset efs yaparak farklı qcnlerle denedim olmadı. en son onarım işlemini yaptıktan sonra chimera ile edl modda global rom yükledim cihaz açıldı şebeke geldi. Takıldığım konularda çözüme bu şekilde ulaştım. Kolay gelsin.
bu dosyalarla basarıyla ulasırsınız kolay gelsınpardon arkadaşlar burdaki dosya farklıymış çok özür dilerim hemen indirip deniycem![]()
hocam diag açtım teşekkürler ama umt yok bende başka bi şekil repair yapabilrmiyim qpst-qfil metodunu kullanıyorum ama qpst ile yazdıktan sonra durmaksızın reset atıyor cihaz dft var tr tools var elimde dft ile imei 2 yazıp qpst ile editlediğim qcn attım orjinal rom döndüm imei 1 de 2 de 0/0bu dosyalarla basarıyla ulasırsınız kolay gelsın