Bunu bende gördüm hocam yalnız mantıklı ve açıklayıcı değil çünkü sim2 dediği bölümde hafıza kartı takılan bölüm yani eğer öyleyse hafıza kartı takmadan kullanılacak cihazbaşka bir forumdan alıntıdır. Bilgileri teyit edecek olan var mı?
Bunu bende gördüm hocam yalnız mantıklı ve açıklayıcı değil çünkü sim2 dediği bölümde hafıza kartı takılan bölüm yani eğer öyleyse hafıza kartı takmadan kullanılacak cihazbaşka bir forumdan alıntıdır. Bilgileri teyit edecek olan var mı?
Nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz? Teşekkürler.Bl unlock olan cihazda sadece sim 2 oluyor her ikisine de yazdım ama şebeke vermedi yanı şu an için sadece sim 2
Nasıl yaptığınızı anlatabilir misiniz? Teşekkürler.
Blok silme derken biraz açabilir misiniz işlem uygulama yönteminiEng rom+blok silme+Maui meta+stock rom
keşke bizde deneyebilseydikde size yardımcı olmaya çalışsaydık. Ama forumda herşey çok gizli gidiyor kimse nasıl yapıldığını açıkca paylaşmak istemiyor. Ama muhtemelen eng romu tekrar atıp her iki imei yi silmeniz ve diğer işlemler neyse onu yapmnız işi çözecektir.
Muhtemelen öyle bir şey. yada TYB (telefon yazılımcılar birliği)Gizli bir tarikat kurulmuş olabilir.
dostum imei silinmiyor.. nedenini çözemedim hala... eng rom clean all ile mecbur lock olmaması için şart. fakat ne hikmetse imei silinmeden tel açılıyor. bunun çözümünü bilen varmı acaba, maui den yazıldığında değişen birşey olmuyor.. bu sorunun çözümünü bilen varmı acaba... koruma var belli ama hangi blok silenecek acaba..?Hocam block silme snapdragon cihazlarda olan bir işlemdi bu mtklarda da mı olması gerekiyor ?
Benim bildiğim ENG romunu MİFLASH ile atacağız clean all seçeneği seçilmiş olacak,
açılınca imeiler silinmiş olacak, VCOM driverlar yüklüyken telefon kapalı bir şekilde MAİU META ya bağlayıp teli görmesini
sağlayacağız akabinde imei download seçilip imei yazılacak. İmei yazma bittikten sonra twrp ile istediğimiz romu
yükleyeceğiz. Yanlışım olan yerleri arkadaşlar düzeltirse forum kurallarına aykırı veya gizli bilgi değilse![]()
Eng frimware tamam onu anladık,twrp dosyası da var,bununla plaka nasıl yazılacak adımları neler onu anlatsanız daha açıklayıcı olacak.bu eng firmware dosyası neyini anlatmamızı istiyorsunuz
Fabrika romunu fastboot modunda yükledin mi? Maiu Meta ile sadece Sim 2 ye yazmayı denedin değil mi? Çünkü 1 e de yazmaya çalışırsan olmuyormuş.dostum imei silinmiyor.. nedenini çözemedim hala... eng rom clean all ile mecbur lock olmaması için şart. fakat ne hikmetse imei silinmeden tel açılıyor. bunun çözümünü bilen varmı acaba, maui den yazıldığında değişen birşey olmuyor.. bu sorunun çözümünü bilen varmı acaba... koruma var belli ama hangi blok silenecek acaba..?