Kararlı sürücüleri bulamadım bir kaç safyadan indirdiğim sürücüleri yükledim
Saolun hocam doğru sürücüleri yükleyince düzedi çok imel yazıp global rom yükledimBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan Chimera Tool kurulumu yapınız.
Otomatik olarak tüm sürücüleri yükleme yapacaktır.
Saolun hocam doğru sürücüleri yükleyince düzedi çok imel yazıp global rom yükledim
hocam öncelikle merhaba bende aynı sorunla karşı karşıya geldim prog. kurdum suruculerı kurdu fakat halen usb taktıgım anda cihaz kendini açıyorBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan Chimera Tool kurulumu yapınız.
hocam öncelikle merhaba bende aynı sorunla karşı karşıya geldim prog. kurdum suruculerı kurdu fakat halen usb taktıgım anda cihaz kendini açıyor
merhabalar bendede aynı sorun oldu da yardımcı olur musunuzSaolun hocam doğru sürücüleri yükleyince düzedi çok imel yazıp global rom yükledim
S.a hocam bu soruyu soran hiç olmamış aklıma takıldı note 8 pro imei repair işleminde 6/64gb yada 6/128gb farkediyormu yoksa yapılan işlemler verilen dosyalar her ikisi içinde aynımı..saygılar.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan Chimera Tool kurulumu yapınız.
Eğer kablosuz mouse klavye kullanıyorsanız sıkıntı çıkabiliyor.
Maui açınca öncelikle connect yazısına tıklayın. Sonra kablosuz klavye mouse u usb girişinden çıkarın. Telefonu kapatıp pc ye usb ile bağlayın. Sağ taraftaki işaretler yeşil olduktan sonra mouse klavyeyi tekrar pc ye takıp imei çakma işlemine devam edebilirsiniz.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yardımcı olabilir misiniz ? maui meta işleminde telefonu bilgisayara bağladığımda kendiliğinden açılıyor telefon yeşil tiklere gelmiyor sorunu nedir acaba. teşekkür ederim şimdiden
çözümü arkadaşın dediği gibidir, redmi note 9 ile de aynı sorun ile karşılaşanlan head.head91 arkadaşın dediği gibi çözüme ulaşacaktır.Eğer kablosuz mouse klavye kullanıyorsanız sıkıntı çıkabiliyor.
Maui açınca öncelikle connect yazısına tıklayın. Sonra kablosuz klavye mouse u usb girişinden çıkarın. Telefonu kapatıp pc ye usb ile bağlayın. Sağ taraftaki işaretler yeşil olduktan sonra mouse klavyeyi tekrar pc ye takıp imei çakma işlemine devam edebilirsiniz.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi