- 4 Ocak 2020
- 6
- 0
- 1
- 45
Tekrar Sim1 alanını boş mu geçeceğimSadece sim2 ye yaz imei
yoksa sim1' orjinal imei mi yazacağım
Tekrar Sim1 alanını boş mu geçeceğimSadece sim2 ye yaz imei
Her iki sim imei değişir mi yaniCihaza normal yazılım atın cihaz açılır vazıyete geldikten sonra adımları tekrar deneyin. imkanınız varsa başka kablo ve bilgisayarda deneyiniz.
Cihaza yeniden yazılım atıp işlemleri en baştan yapın sim1 i boş bırakın sim 2 ye yazın imeiyi çift imei olmuyorTekrar Sim1 alanını boş mu geçeceğim
yoksa sim1' orjinal imei mi yazacağım
Aygıt yöneticisinde cihazı ne olarak görüyorsunuz. Cihazınız muhtemelen fastboot modda. Orjinal yazılım yüklemesi yapabilirsiniz yada komut ekranında "fastboot reboot" komutunu verebilirsiniz.Hocam Merhabalar. Öncelikle anlatım için teşekkürler.
Videoda söylenilenleri harfiyen yapıyordum. Bootloader açık. Error verdikten sonraFastboot ekranında bekliyordu. bende kendim uzun basarak yeniden başlatmak istedim ancak şu anda telefonun ekranına hiçbirşey gelmiyor. Yani hiçbirşey. Bilgisayara taktığımda ışık yanıyor ve bilgisayarda sürekli takıldı çıktı gibi ses geliyor. Yardımcı olabilir misiniz.
Peki orjinal imei leri resmi kayıt imkanı olursa tekrar orjinal imei nasıl yazılır (her ikisi tabi)Cihaza yeniden yazılım atıp işlemleri en baştan yapın sim1 i boş bırakın sim 2 ye yazın imeiyi çift imei olmuyor
Twrp ile efs backup alarak orjinal imeileri geri getirebilirsin imei yüklemeden önce efs backup alırsınızPeki orjinal imei leri resmi kayıt imkanı olursa tekrar orjinal imei nasıl yazılır (her ikisi tabi)
Yani işlemi geriye nasıl döndürebiliriz
Buradaki alatılanlar gayri resmi işlemler için değil problemlemli cihazların düzeltilmesinde yol göstermek maksatıyla verilmiştir. Ülkemizde cihazların imeilerini değiştirmek yasa dışıdır. Onarım işlemleri için kullanın. Yapılacak işlemlerden kullanıcı sorumludur.Peki orjinal imei leri resmi kayıt imkanı olursa tekrar orjinal imei nasıl yazılır (her ikisi tabi)
Yani işlemi geriye nasıl döndürebiliriz
Ben bu işlemleri yapmadan herhangi bir yedek almadım. Yani artık geri dönüşü yok mu?Twrp ile efs backup alarak orjinal imeileri geri getirebilirsin imei yüklemeden önce efs backup alırsınız
Sim2 kullanın gitsin zaten 1500tl verip kayıt düşünseniz bu yollara başvurmazdınızBen bu işlemleri yapmadan herhangi bir yedek almadım. Yani artık geri dönüşü yok mu?
Bundan sonra sadece sim2 yi mi kullanabilirim sadece
Cevabınız için çok teşekkürler. Telefon bağlandığında mtk vcom olarak bağlanıyor ancak hemen bağlantı kopuyor. Şimdilik sp flash tool ile yapmaya çalışıyorum. Telefonu görüyor ancak oda status brom cmd send da fail hatası veriyorAygıt yöneticisinde cihazı ne olarak görüyorsunuz. Cihazınız muhtemelen fastboot modda. Orjinal yazılım yüklemesi yapabilirsiniz yada komut ekranında "fastboot reboot" komutunu verebilirsiniz.
Yurtdışından sokulan milyonlarca telefon var. Hepsi 3-4 ayda bir imei değiştiriyor.Sim2 kullanın gitsin zaten 1500tl verip kayıt düşünseniz bu yollara başvurmazdınız
Cihazı şarja bağlayın 30 - 60 dk kalsın tekrar deneyin.Cevabınız için çok teşekkürler. Telefon bağlandığında mtk vcom olarak bağlanıyor ancak hemen bağlantı kopuyor. Şimdilik sp flash tool ile yapmaya çalışıyorum. Telefonu görüyor ancak oda status brom cmd send da fail hatası veriyor
Cihazın evraklarında bilgiler mevcuttur istediğiniz zaman o bilgileri girebilirsiniz. Yani aynı yöntemle dönüş yapabilirsiniz.Yurtdışından sokulan milyonlarca telefon var. Hepsi 3-4 ayda bir imei değiştiriyor.
Yakın zamanda buradan da bir gelir elde etmek için tüm kayıtsız telefonların sisteme uygun fiyata dahil edileceğini düşünüyorum.Geri döndürebilir bir işlem olup olmadığını merak ettim.
Ben zaten yedek almadan işlemi tamamladım şu an.
Teşekkür ederim.
Son 7 yıl içinde içine sim kart takılarak kullanılmış bir telefonun imeisini attıktan sonra imeisi atılan cihazla imei attığın cihazı aynı anda kullanılmadığı sürece klona düşmeş yani 3-4 ayda bi imei değiştirmeye gerek yok türkiyede kayıtlı diye satılan çoğu cihaza imeisinin son 1 veya 2 hanesini değiştirip imei attıkları için yine klona düşüyor ve kapanıyor son rakam sadece seridirYurtdışından sokulan milyonlarca telefon var. Hepsi 3-4 ayda bir imei değiştiriyor.
Yakın zamanda buradan da bir gelir elde etmek için tüm kayıtsız telefonların sisteme uygun fiyata dahil edileceğini düşünüyorum.Geri döndürebilir bir işlem olup olmadığını merak ettim.
Ben zaten yedek almadan işlemi tamamladım şu an.
Teşekkür ederim.
Merhabalar bu yöntemle imei attıktan sonra eurom gibi başka romları yüklediğimizde imei gider mi?