- 29 Eyl 2020
- 5
- 0
- 1
- 25
Rom klasör adını kısalt örnek eng yapSürekli bu hatayı alıyorum. Lütfen yardım eder misiniz? Çözüme kavuşturmak istiyorum artık bu imei sorununu lütfen..
Ekli dosyayı görüntüle 3764
Yine Aynı hatayı alıyorum ya. lütfen yardım ediniz yapamadım bi türlü..Rom klasör adını kısalt örnek eng yap
Bu Soruyu bende merak ediyorum...Merhabalar hocam. Bugün sabah itibari ile tüm işlemleri başarı ile yaptım. Şu an hafıza kartı olan kısma yerleştirdim çalışıyor fakat şu sorum olucaktı sim 1 için mauı metaya yazsak olur mu veya sim 1i nasıl aktif edebiliriz hafıza kartı kullanamıyorum sim olduğu için çok acil yardımcı olur musunuz?
aynı sorun bende de mevcutMerhabalar daha önce imei repair işlemi yapılmış cihaza tekrar imei repair yapmam gerekiyor bu hususta bir kaç şey sormak istiyorum. İlk repair işleminden sonra gelen güncellemeleri yaptım. Şimdiki yazılım versiyonları ekteki resimdeki gibi. Bu yazılım versiyonundan dolayı yinede yukarıdaki işlemelerin aynısını yapsam sorun olur mu çünkü bir yerde sürüm düşürmüş olacağım sanırım.
Diğer bir hususta diyelimki clean all seçeneğini seçmeyi unuttuk ve bl kilitlendi. İlk etapta olduğu gibi bl kilidini açma prosedürünü uygulasak da açılmıyor mu! İllaki mi yetkili hesabı mı olması gerekiyor. Ekli dosyayı görüntüle 3769
hayır eğer cihaz sinyal alıyor ise bootloader açma işlemini başlatıp süre dolunca açabilirsinaynı sorun bende de mevcut
bl açık üstad sorun şu surum 12.01hayır eğer cihaz sinyal alıyor ise bootloader açma işlemini başlatıp süre dolunca açabilirsin
ustad evet yenı ımeı yazılması gerekıyortekrardan imei rapair işlemi mi yapmak için soruyorsunuz tam anlamadım sorunu
nerden bulabılırım global surumuişlemler yine aynı olacak eng rom yükleyeceksiniz repair işlemi yapacaksınız sonra en son sürüm global romu yükleyeceksiniz
ama sakın yedek almayı unutmayın bilgileriniz silinecektir çünkü eng yüklerken
nerden bulabılırım global surumu
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
bu değil bu twrp den yüklenen rom fastboot olanını indireceksinBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
budur doğrumu ustadım