- 12 May 2018
- 525
- 201
- 43
- 44
ılk acılısta kılıt cıkar ekranın ustunde yada altta unlocked yazısı vardırbl kiliti açık mı diye sormuşsunuz , bl kilitinin açık olup olmadığı nerden anlaşılır
ılk acılısta kılıt cıkar ekranın ustunde yada altta unlocked yazısı vardırbl kiliti açık mı diye sormuşsunuz , bl kilitinin açık olup olmadığı nerden anlaşılır
bl kiliti açık mı diye sormuşsunuz , bl kilitinin açık olup olmadığı nerden anlaşılır
merhaba minimal adb nin herhangi bir sürümü olurmu veya link atarmısınız rica etsemVideoyu izlemek size faydalı gelecektir, neyi nasıl olduğunu?
minimal 1.43 surumunu ındırıp kurabılırsinmerhaba minimal adb nin herhangi bir sürümü olurmu veya link atarmısınız rica etsem
hocm sorununuz nedirhepsini yaptım fakat sorunlar var arama yapıyorum arama gelmiyor sms atıyorum sms geliyor fakat 4 haneli numaradan sms gelmiyor sorun nedir acaba
sorunu çözdüm aveanın telesekreterini aktif etmişim ondan dolayı arama gelmiyormuş telesekreteri iptal edince hepsi düzeldihocm sorununuz nedir
haydı gozun aydınimei işini yapamayan varsa bana yazsın işi çözdüm yardımcı olurum
hocam son 1 soru yeni rom veya hard reset yaparsam imei gider mihaydı gozun aydın
hocam müsaitsen iki dakika bakabilir misn team wieverden gözünü seveyimmasa ustunden calıstır kardes dosyayı
anydesk ındır hocamhocam müsaitsen iki dakika bakabilir misn team wieverden gözünü seveyim