yöneticiler izin verirse temawiever atın uzaktan bağlanıp bakayım
Hocam note9s telefona imei repair yaptım. Bir sürü qcn dosyası denememe rağme 4g şebekesi gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?ustam senın problemın nedır
cıhaz 128 mı ustaHocam note9s telefona imei repair yaptım. Bir sürü qcn dosyası denememe rağme 4g şebekesi gelmiyor. Yardımcı olabilir misiniz?
cıhaz 128 mı usta
bunu dene olmazsa baska bırtane daha atayım64 gb için bu dosya olur mu?
Hocam ben çok qcn dosyası denedim. Sıfır telefondan yedek alıp onu da yaptım. Başta düzgün bir süre sonra ya telefona ulaşılmıyor yada 4g çekmiyor. Başka bir hata var sanırım.bunu dene olmazsa baska bırtane daha atayım
hocam team adres atın bir bakayım ben deHocam ben çok qcn dosyası denedim. Sıfır telefondan yedek alıp onu da yaptım. Başta düzgün bir süre sonra ya telefona ulaşılmıyor yada 4g çekmiyor. Başka bir hata var sanırım.
hocam müsaitim şu an isterseniz bağlanayımKusura bakmayın geç gördüm valla çok iyi olur. Ne zaman müsaitsiniz?
şimdi gördüm hoca kusura bakmayın mail atıyorum@ByDark hocam sizden yardım bekliyorum.
hiç sorun yaşatmadıbu sorunsuz bir qcn dosyasıdır bu zamana kadar sorun yaşatmadı bi deneyin bunu
jja buildir ile duzenleyip atabilir miyiz hocam yoksa umt şart mı ? Teşekkürler şimdidenben hala bunu kullanıyorum hocam ve hala sorun çıkarmadı bence farklı bir işlem yaptınız siz
JJA Builder olur umt olmasa da olur hocamjja buildir ile duzenleyip atabilir miyiz hocam yoksa umt şart mı ? Teşekkürler şimdiden
Çok sağolun hocam mac sorunu yaşadım aynı qcn atmıştım. Bi qcn buldum 4.5 fix yazıyordu sorun olmaz diyip onu attım 2g çekiyor ve simi geç algılıyordu. Bu qcnyi denerim inşallah olur. Tekrardan çok sağolun hocam. Silme komutları modemst1/st2 efs yapsam yeterli değil mi? (Satıcı değilim satıcı olsam iyi araştırp öyle atardım)JJA Builder olur umt olmasa da olur hocam