Evet hocam deneyimsiz eller tarafindan kurcalandi tabletin icini actigimda anakart vidalari bile cikartilmis takilmamisti ama deneyimsiz el dedigimizde telofoncu arkadasti ne yaptigini bilmiyorum isterseniz net fotoğraf cekeyim usb yollunu
Bir insanın bir işi yapıyor olması veya bir işi meslek edinmesi, o kişiyi işin erbabı yapmaz.
Yıllardır bu işlere amatör olarak ilgi duyuyorum.
Henüz herhangi bir okulun elektronik bölümünden mezun bir telefon veya tablet bilgisayar tamircisi görmedim.
Yine aynı şey bilgisayar tamircileri için de geçerli, bir tane diplomalı bilgisayar tamircisi tanıdım, onun da farklı amaçları vardı.
Elbette diploma her şey değil ama insanlar telefon kılıfı satarken tamir işleri de yapmaya başlayınca, işin rengi değişiyor.
Bunun yanı sıra, elindeki cihazı onaramadığı için,
Sırf başkasına da yar olmasın diye cihazın bile isteye içine eden tipler gördüm ben.
Sizin arkadaşınız da öyledir demiyorum, kendisini tenzih ediyorum.
Elektronik cihazların tamir konusu hassas bir iştir.
Basit bir entegre bile değiştirecek bilgisi ve donanımı olmayan insanlar yüzünden, millet ana kart değiştirmek zorunda kalıyor.
"Ana kart yanmış."
Yıllardır bu işlere amatör olarak ilgi duyuyorum.
Henüz herhangi bir okulun elektronik bölümünden mezun bir telefon veya tablet bilgisayar tamircisi görmedim.
Yine aynı şey bilgisayar tamircileri için de geçerli, bir tane diplomalı bilgisayar tamircisi tanıdım, onun da farklı amaçları vardı.
Elbette diploma her şey değil ama insanlar telefon kılıfı satarken tamir işleri de yapmaya başlayınca, işin rengi değişiyor.
Bunun yanı sıra, elindeki cihazı onaramadığı için,
Sırf başkasına da yar olmasın diye cihazın bile isteye içine eden tipler gördüm ben.
Sizin arkadaşınız da öyledir demiyorum, kendisini tenzih ediyorum.
Elektronik cihazların tamir konusu hassas bir iştir.
Basit bir entegre bile değiştirecek bilgisi ve donanımı olmayan insanlar yüzünden, millet ana kart değiştirmek zorunda kalıyor.
"Ana kart yanmış."

Son düzenleme: