- 16 Eyl 2020
- 1
- 0
- 1
- 37
selamın aleykum bendede pegatron a15hc modeli var.303 bios atsamda belli bir süre sonra ekran kararıp kalıyor.farklı bir bios mevcut mu ?veya arıza nedendir ?Dokunmuştur, dokunmuştur.
selamın aleykum bendede pegatron a15hc modeli var.303 bios atsamda belli bir süre sonra ekran kararıp kalıyor.farklı bir bios mevcut mu ?veya arıza nedendir ?Dokunmuştur, dokunmuştur.
selamın aleykum bendede pegatron a15hc modeli var.303 bios atsamda belli bir süre sonra ekran kararıp kalıyor.farklı bir bios mevcut mu ?veya arıza nedendir ?
@Paradox Merhaba, elimde Casper A15 marka dizüstü bilgisayar mevcut. Windows 7'den Windows 8.1'e geçirdim ve performanslı bir şekilde çalışıyor. Tek sorun, bilgisayarı kapatırken görüntü tamamen gidiyor. Bu sorunun BIOS kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Mevcut BIOS sürümüm 302. 303'e yükseltmeyi düşünüyorum fakat batarya emekli olmuş durumda. Forceit komutu ile de yapınca, anakart az bir ihtimal bile olsa bozulabilir mi?
Bu nedenden dolayı risk almama gerek var mı?
İso Dosyasını winrar yada demaon tools tarzı bir programla içerigini biryere çıkarıp o içerigi programa gösteriniz
Merhaba eski bir konu ama bende aynı sorunu yaşıyorum ıso dosyasını demaon tools programı ile birlikte bile göremiyorum banada yardımcı olurmusunuz lütfen
Arkadaşlar merhaba! Pegatron A15 benim Casper laptopun da anakartı. Laptobu ilk açtığımda ekran siyah, ama power tuşuna bir kez basıp uyku modundan başka bir tuşa basarak uyandırdığımda ekran geri geliyor. Bu da bios ile alakalı bir durum değil mi? Ve bnm sürüm 302. Burdaki 303 dosyalarını nasıl kullanacağım ile alakalı hiç bir fikrim yok. Yardım edebilecek olan var mıdır? Bu arada bataryam yok!
@Astenov benim PC de aynı sıkıntı var çözüm bulabilirsen paylaşabilir misin ?