- 8 May 2018
- 2
- 0
- 1
- 39
Çözdüm İhtiyaca Olana Küpe Olsun Youtube de Bu nu uygulayın oluyor
imei geçersiz yazıyor yazılım attıktan sonra
iyi akşamlar ben bunu kurdum fakat telefonum da değişen bir ey olmadı ben root işlemi yapmak istiyorum nasıl yaparım yardım edebilir misinz
Hocam teşekkür ederim her şeyi videodaki gibi yaptım fakat supersu flashlama işini anlamadım biliyorsanız yardım edebilir misiniz
Format atamadığınız Casper F1'ler de işe yarıyor denenmiştir. teşekkürler.
Hocam bu romu yüklersen donma sorunu kalkarmı site yeni üye oldum bu romantik orjnal mi yoksa oynama yaptınızmı düzeltme falan yaptiysanızın indiriyordu. Ve roman yükleme aciklamasi nerde vardır ilginiz icin teşkler
Hocam biliyorum yıl nerdeyse bitiyor 2020 ye gireceğiz ama durumum olmadığı için bir sene daha via f1 ile idare edeceğim cihaza en son 2018 şubat aynında ( ilk ve son kez) güncelleme geldi. Bunun da güvenlik yaması güncellemesi olacağı söylendi. Android günceleme gelmeyecek ve günümüzde android 10 çıktı çıkacak. Telefonun Gionee tedariği olduğunu biliyorum (Gionee S9 modeli) ama hint, çin, ingiliz sitelerinde dahi gezmeme rağmen custom rom bulamadım acaba bana yardımcı olabilecek var mı? Andorid 7-8 olmasını istiyorum cihazın. Cihazdan şikayetim şarjının çok hızlı bitmesi ve android sürümü. Ayrıca sizlere danışmak istiyorum; sizce bir yıl daha bekliyip xiaomi mi 9 falan mı alayım yoksa via f1 e rom mu atayım ??