kilidi kırmadan twrp nasıl yükleyebiliriz kiTwrp yükleyip Magisk denedinizmi?
kilidi kırmadan twrp nasıl yükleyebiliriz kiTwrp yükleyip Magisk denedinizmi?
buradan ümitliyim. bir neticeye varilsin varilmasin ilgilenilmesi taktire şayan
kilidi kırmadan twrp nasıl yükleyebiliriz ki![]()
sormayın hocam kıramadım henüzBoot kilidi hala kapalımı.?
biz teşekkür ederiz. sevgiler saygılar..Teşekkür ediyorum. Amaç seviyeli ve saygılı üyelerimize yardımcı olabilmek.
biz teşekkür ederiz. sevgiler saygılar..
@Paradox duymasın.Okay finished dediyse kilit acıktır.
Daha önceden acildigi anlamina gelir.
Twrp yoksa bana stock recovery ver.
Sana portlayip vereyim.
Ne yazik ki benden baska casper a destek veren gelistirici yok :/
Neden duymasın?
O cihaz gelistiricisi mi?
teşekkürederim kilavya lakin bunun stock romu nu henuz nette bulamadim. sitesinde de yok. telefon açtım casper cihazı getir romunu atarız diyor, çok uğraştım rom linki yollqmadilarOkay finished dediyse kilit acıktır.
Daha önceden acildigi anlamina gelir.
Twrp yoksa bana stock recovery ver.
Sana portlayip vereyim.
Ne yazik ki benden baska casper a destek veren gelistirici yok :/
teşekkürederim kilavya lakin bunun stock romu nu henuz nette bulamadim. sitesinde de yok. telefon açtım casper cihazı getir romunu atarız diyor, çok uğraştım rom linki yollqmadilar
Allah razı olsun derim, elbet yakın zamanda başka arkadaşlarında işine yarayacak guzel bir iş cikarmis olursunuz. saygılar ..Nasipse kısa bir süre sonra bu cihazın yazılımını paylaşacağım.
Allah razı olsun derim, elbet yakın zamanda başka arkadaşlarında işine yarayacak guzel bir iş cikarmis olursunuz. saygılar ..
onuda yaptım kilavya hatta hatada vermedi. (resimde cmd ekranı en üstte görüldüğü üzere) simdi bana uyumlu bir twrp imajı gerekiyor. diye düşünüyorum bi yanlışım yoksa. sevgilerimle...Dtb dosyası eksik.
O twrp portlarken atılır.
Önce şu komutları girin.
fastboot flash recovery recovery.img
Sonra cihazdan recoveryi açın.