teşekkürederim üstad kilavya ama yok henüz bu telefona ait hiçbişey yok, araştırınca ben çıkıyorum başka bu telefonu kullanıp root meraklısı yok anlaşılanBana stock recovery linki at.
Sana Twrp Portlayıp vereyim.
![]()
teşekkürederim üstad kilavya ama yok henüz bu telefona ait hiçbişey yok, araştırınca ben çıkıyorum başka bu telefonu kullanıp root meraklısı yok anlaşılanBana stock recovery linki at.
Sana Twrp Portlayıp vereyim.
![]()
bekliyorum ne demek beklerim yeterki olsun. ilginize teşekkürlerben cihazınıza port yapıcam.
Bekleyece iseniz?
Yalnız stock rom bulamadım. Bulursam ayarlayacağım
Stock roma ihtiyacım var
Stock Recovery için.
Bekliyoruz hocamYakında efendim.
Nasipse çok yakında paylaşacağım.
üstadlar meraba. henüz erken midir? yakında bir yolu bulunur mu , ne dersiniz biraz daha bekliyeyim mi sizce..
teşekkürler ... bir çok foruma üyeyim burası gibi başı çeken forumlar lakin burası kadar yardımcı olmaya çalışan çözüm arayan raslamadım... artık root işini fazla takmıyorum..lakin burda "çözüm bulunsun yada bulunamasın" harcanan emek ve niyet tebrik ve taktire şayan... sevgilerimle....Bu cihazın yazılımını henüz paylaşmadım.
Yazılım paylaşıldığında, mutlaka bir yol bulunacaktır.
teşekkürler ... bir çok foruma üyeyim burası gibi başı çeken forumlar lakin burası kadar yardımcı olmaya çalışan çözüm arayan raslamadım... artık root işini fazla takmıyorum..lakin burda "çözüm bulunsun yada bulunamasın" harcanan emek ve niyet tebrik ve taktire şayan... sevgilerimle....
O(ero) ayrıntısı çok önemli. cok araştırdım Emirhan, Android 7 de özelikle Android 7.x 'lerde ayrıntılar çok önemli. bu konuyu "via g1 plus twrp root rom" konularını araştırmaktan anam ağladı resmen. hatta xiaomi marka bi telefonun twrp sinide uydurdum fazla geçmeden brick oldu. elimizde köşede rom' umuz da yok ki. yoksa onuda bulur denerdim.Arkadaşlar bu telefon Wiko View XL telefonun aynısı. O telefon için twrp falan varsa kullanabiliriz. Tüm özellikleri aynı çünkü. Sadece o telefonda oreo var.
stock Android 7.1... gerçekten de çok benziyor, işlemci qualcomm MSM8917 oda aynı.. tebrikler valla nasıl buldunsa hemen hemen aynıArkadaşlar bu telefon Wiko View XL telefonun aynısı. O telefon için twrp falan varsa kullanabiliriz. Tüm özellikleri aynı çünkü. Sadece o telefonda oreo var.
Ama bu telefon için recovery vs. bulamadım ben oreo zannediyordum ama nougat varmış içinde bu telefon için araştırma yapalım arkadaşlar.stock Android 7.1... gerçekten de çok benziyor, işlemci qualcomm MSM8917 oda aynı.. tebrikler valla nasıl buldunsa hemen hemen aynı
İnternette cihazın nasılsın yedek alınacağı ile ilgili bazı videolar var. Özellikler snapdragon Qualcom backup system gibi aratmak lazım. @Paradox yakında paylaşır original yazılımı inşallah bekliyoruz.
bekliyoruz üstad. saygılarCasper FTP sunucusunun güncel halini indirdim ama indirme yaptığım makine uzağımda.
Nasip olurda makinenin yanına gidebilirsem, gerekli düzenlemelerden sonra yeni yazılımları paylaşacağım.