beyler merhaba kolay gelsin. romu yükledikten sonra imei silindi ama Download onyl seçmeme rağmen yada öyle hatırlıyorum. Maui meta programı ile denedim yapamadım. sizlerden yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Bunun adına biz google account diyoruz. Diğer adı ile frp sorunu diye geçiyor. Google'da bu isimler ile aratırsanız çözümü bulabilirsiniz. Yada sitemizde arama kısmından bakabilirsiniz.Merhaba
hocam arkadaşımın telefonu Casper Via yazısında takılı kalıyordu yazılımı indirdim başarılı bir şekilde kurdum cihaz artık açılıyor fakat kurulum ekranında telefonda kayıtlı kalan Gmaili istiyor bunu nasıl düzeltebilirim.
hocam merhabalar adını öğrendim hatta gördüğüm videolardan yapmaya da çalıştım ama bunu yapmak için telefonu bilgisayar takıp apk dosyasını içerisine atmam gerekiyor fakat bilgisayar telefonu görmüyor ayrıca android 6.0 dan sonra sim kart takıp çağrı ekle kısmından yazdığımız komut işe yaramıyormuş başka bir fikriniz varsa uygulayabilirim telefon halen daha yanımda servise göndermedik garantisi bitmiş zaten ekstra ücret çıkartabilirlerBunun adına biz google account diyoruz. Diğer adı ile frp sorunu diye geçiyor. Google'da bu isimler ile aratırsanız çözümü bulabilirsiniz. Yada sitemizde arama kısmından bakabilirsiniz.
Hafıza kartına atıp uygulamaları öyle deneyin. Telefonun ayarlar menüsüne veya içine ulaşabiliyormusunuz?hocam merhabalar adını öğrendim hatta gördüğüm videolardan yapmaya da çalıştım ama bunu yapmak için telefonu bilgisayar takıp apk dosyasını içerisine atmam gerekiyor fakat bilgisayar telefonu görmüyor ayrıca android 6.0 dan sonra sim kart takıp çağrı ekle kısmından yazdığımız komut işe yaramıyormuş başka bir fikriniz varsa uygulayabilirim telefon halen daha yanımda servise göndermedik garantisi bitmiş zaten ekstra ücret çıkartabilirler
Teşekkürler
yok hocam maalesef android 6.0 da ayarlara ulaşmayı engellemişlerHafıza kartına atıp uygulamaları öyle deneyin. Telefonun ayarlar menüsüne veya içine ulaşabiliyormusunuz?
Bu konudaki yazılımı mı yüklediniz? Yoksa farklı yazılım mı yüklediniz?yok hocam maalesef android 6.0 da ayarlara ulaşmayı engellemişler
bu konuda ki yazılımı yükledim hocam telefon sınıf arkadaşımın telefonu açılışta Casper Via yazısında takılı kalıyordu bir bak dedi bana bende foruma baktım Paradox hocamdan Allah razı olsun sorun çözüldü telefon normal olarak açılıyor ama FRPye takıldı arkadaşta gmaili hatırlamıyor.Bu konudaki yazılımı mı yüklediniz? Yoksa farklı yazılım mı yüklediniz?
Bir üst mesaja bakın orada yazdım.bu konuda ki yazılımı yükledim hocam telefon sınıf arkadaşımın telefonu açılışta Casper Via yazısında takılı kalıyordu bir bak dedi bana bende foruma baktım Paradox hocamdan Allah razı olsun sorun çözüldü telefon normal olarak açılıyor ama FRPye takıldı arkadaşta gmaili hatırlamıyor.
Bir üst mesaja bakın orada yazdım.
Çok güzel. Sevindim.Hocam dediğini yöntemi denedim tool dl image fail hatasını aldım daha sonrasından symbazz hocamın belirttiği romu yükledim kurdum sorunum tamamen çözüldü hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız![]()
Tabletlerin ve Casper'in Efendisi teşekkür ederim.
Haklısın Usta! Sen de herkes gibi kendi halindesin. Ama senin halin herkesin hali gibi değil. Sanki biraz zirvedesinBen mi.? Yok canım. Bende @Paradox gibi kendi halimde bir insanım.![]()