telefonumu kullanamıyorrdum sayenizde düzeldi çok teşekürler
Paketi indirin. Kurulum açıklaması içinde var.kolay gelsin telefona mı indireyim bilgisayardan mı yapmalıyım ?
kolay gelsin telefona mı indireyim bilgisayardan mı yapmalıyım ?
dosyaları pc de açamıyorum kurulumu göremiyorum bu yüzden![]()
dosyaları pc de açamıyorum kurulumu göremiyorum bu yüzden![]()
Winrar kurulması gerektiğini bilmiyor ama cihazına yazılım yüklemeye çalışıyor arkadaş. Hadi kolay gele.![]()
Bir yerden başlamak lazım.
Gerisi zamanla gelir.
120 km hızla giden bir arabaya binmeye çalışmak gibi.
telefonu fabrika ayarlarına dödürdüm ama wifi ye bağladım acilirken bağlantı kontrol ediliyor diyor sadece 2 gündür acılmıyor bu roomu nasıl yükliycezCasper VIA M1
30.09.2016
Orijinal Rom
Sunum Mobil Kulüp'e aittir.
Buradan alıntı yapacakların kaynak belirtmeleri gerekmektedir.
Rom indirme linki:
(Beklemek ve hız limiti yok.)
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Şifre:
(Kopyala/Yapıştır)
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
![]()
![]()
Облако Mail.Ru'dan dosya indirmeyi bilmiyorsanız burada bulunan konuyu inceleyiniz.
Sunum içeriği:
Casper VIA M1 30.09.2016 Orijinal Rom
Yazılım Yükleme Aracı
Sürücüler
Kurulum Açıklaması
Yazılımı indiriniz içerisinde kurulum açıklaması mevcuttelefonu fabrika ayarlarına dödürdüm ama wifi ye bağladım acilirken bağlantı kontrol ediliyor diyor sadece 2 gündür acılmıyor bu roomu nasıl yükliycez
Telefonda o bölümü acamadimYazılımı indiriniz içerisinde kurulum açıklaması mevcut
yazılımı bilgisayara indirip işlemi gerçekleştireceksiniz. bu konular hakkında fazla bilginiz yoksa teknik servise götürmeniz iyi olacaktırTelefonda o bölümü acamadim
Beyler Benim telefonum ne yaptıysam ne ettiysem yapamadım wifi filan acmıyor acıyo kapatıyo direk otamatik allahın adını verdim bi yardımcı olun beyler