- 21 Mar 2017
- 4
- 1
- 3
- 44
Merhaba Arkadaşlar Casper Via T10 Bios yanlışlıkla yedeklemeden sildim.Rica Etsem Elinde olan varsa paylaşabilirmi.?
Merhaba Arkadaşlar Casper Via T10 Bios yanlışlıkla yedeklemeden sildim.Rica Etsem Elinde olan varsa paylaşabilirmi.?
İlginiz için teşekkür ederim.Hiç bir tepki yok farklı cihazların bioslarını denedim şarj ışığı ve ekran arka ışığı geldi fakat pc ile bağlantı sağlamadı.
Ben Gerekli Bios Sorunun sorunu çözdüm. İhtiyacı olan arkadaşlar içinde bios dosyalarını paylaşıyorum.
1: Casper Via T10 (Z3735F) BiosBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
2: Casper Via T10 (Z3735G) BiosBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
Gerekli dosyaları hazırlıyorum. yakında paylaşırım.
Firmasının reklamını atmış gitmiş herhalde arkadaş. Dosyalar herhalde Bağdattan gelecek.
sd karta attım bu 3 dosyayı dnx modda denedim olmadı normal açtım gene olmadı zaten casper via yazıyoır ekranda ilerlemiyor kalıyor öylePaylaşım için teşekkürler.
Yükleme konusunda da bilgi vermeniz faydalı olacaktır.
Malumunuz, ne yazık ki, çoğu kişi indirdiği dosyalarla ne yapacağını bilmiyor.
manufacturing flash tool denedim o da %11 de takılı kalıyor Device on port 0/1/3 #0 timeout to enum adb (TIMEOUT = 180)sd karta attım bu 3 dosyayı dnx modda denedim olmadı normal açtım gene olmadı zaten casper via yazıyoır ekranda ilerlemiyor kalıyor öyle
manufacturing flash tool denedim o da %11 de takılı kalıyor Device on port 0/1/3 #0 timeout to enum adb (TIMEOUT = 180)