- 12 Ocak 2018
- 12
- 0
- 1
- 26
Her şeyi indirdim kurdum ama ne yaparsam yapayım pc tableti görmüyor yardım edin lütfen bilinmeyen aygıt var ünlemi bir türlü kaldıramadım
Cihazın doğru sürücüsünü yükleyin.Her şeyi indirdim kurdum ama ne yaparsam yapayım pc tableti görmüyor yardım edin lütfen bilinmeyen aygıt var ünlemi bir türlü kaldıramadım
Cihazın doğru sürücüsünü yükleyin.
SM-N950 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle hemen cevap ilettiğiniz için teşekkür ederim dogru sürücüyü yükleyin diyorsunuz ama dogru sürücüyü bulamıyorum link bırakabilir misiniz bana çok acil lazım gerçekten
Kardeşim tablettinde İntel Atom z3735F var. DrıverınıBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indirebilirsin.
PC tableti hala görmüyor yükledim belirttigin driveri abi almanca indirdim dil farkı olur mu?Kardeşim tablettinde İntel Atom z3735F var. DrıverınıBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indirebilirsin.
Aldığın hatanın resmini paylaşırmısın?PC tableti hala görmüyor yükledim belirttigin driveri abi almanca indirdim dil farkı olur mu?
Soket bozuktu dün yaptırdım abi usb kablolarını değiştirdim diğer telefonlarda sorunsuz çalışıyorlarAldığın hatanın resmini paylaşırmısın?
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.dosyayı indirip kur. Eğer bunu kurduğun zaman bilgisayar tekrar tableti görmüyorsa; önce Usb kablonu değiş. Sorun aynı şekilde devam ediyorsa tablet soketinin ayaklarından biri işlev gömüyordur.
Ayaklarının biri bağlanmamış olabilir. Sarj alması soketin tam olarak yapıldıgı anlamına gelmez.Soket bozuktu dün yaptırdım abi usb kablolarını değiştirdim diğer telefonlarda sorunsuz çalışıyorlar
Abi sanırım bi şey oldu tablet ilk defa usb bellek hazırlanıyor tarzı bildirim verdiAldığın hatanın resmini paylaşırmısın?
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.dosyayı indirip kur. Eğer bunu kurduğun zaman bilgisayar tekrar tableti görmüyorsa; önce Usb kablonu değiş. Sorun aynı şekilde devam ediyorsa tablet soketinin ayaklarından biri işlev gömüyordur.
Kardeşim tablettinde İntel Atom z3735F var. DrıverınıBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.indirebilirsin.
Abi casper kaça yapar bunu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim muhtemelen soketinin sadece şarz uçları takılmış diğerleri sabitlenmemiş sen onu adam akıllı yaptır sorunun ortadan kalkar.
Emeği geçen arkadasa teşekkür ederim. Ben rom u yükledim fakat google play hizmetleri durduruldu hatası alıyorum bu sorunu yaşayan varmı yada çözümünü bilen.
Cevabınız için teşekkürler. defalarca denedim fabrika ayarlarına dönmeyi. Hatta ses kısma on off tuşu ile recover üzerinden Wipe partition çare ve factory default yaptım yine aynı. play store nin eski versiyonunda sıkıntı yapmıyor. Güncelleme yapınca google hizmetleri durduruldu yazıyor.Bu yazılımı bizzat ben hazırlayarak test ettim.
Yazılımda benim bildiğim bir sorun yoktu.
Cihazınızı fabrika ayarlarına çekerseniz, muhtemelen sorununuz çözülecektir.