- 12 Eyl 2019
- 1
- 0
- 1
- 32
@Paradox, Merhaba, ellerinize sağlık. Toshibanın aynı donanıma sahip olan A205sb romunu bu tablete portlayabilrmisiniz android 5 ve üstü yazılımlar cihazı daha kullanışlı kılıcaktır. İlginiz için çok teşekkür ederim.
Merhaba hocam benim casper via t41 tabletim var rom attim işletim sistemi açildi ama bazi oyunlar bazi uygulamalar hata veriyor onları biz kendimiz düzeltemiyoruzmu ? yardimci olurmusunuz ? Riça etsemRica ederim.
Merhaba hocam benim casper via t41 tabletim var rom attim işletim sistemi açildi ama bazi oyunlar bazi uygulamalar hata veriyor onları biz kendimiz düzeltemiyoruzmu ? yardimci olurmusunuz ? Riça etsem
Merhaba tabletimin usb soketinde sorun va pc ye bağlanmıyor bu yazılımı sd kart ile yükleme şansım varmı şimdiden teşekkürler
merhaba.
bu rom da oyun yukleyince acmıyor ne yapmak lazım neden açmaz
Merhaba, acaba bu ROM'un rootlu versiyonu varmı ? yada biz nasıl root atabiliriz? ben root atmayı denedimbirçok programla ama olmaadı. Teşekkürler
nası atıcaz hangi proglamla ve cihazı nası bağlamamız gerekiyo yardım edermisin paradox reis saygılar
merhaba yazılımı attım fakat ekran klavyesi normal android klavye olarak gelmiyor orjinal yazılım klavyesi olarak geliyor tableti root lamak istedim fakat kingoroot %90 takılıyor tablet kitleniyor yani root atamıyorum farklı bir program var mı acaba şimdiden teşekkürler