- 28 Nis 2021
- 17
- 0
- 1
- 23
O şekilde de denedim. Aynı hatayı aldım.Neden Bios'a girip doğrudan medyayı seçmiyorsunuz?
O şekilde de denedim. Aynı hatayı aldım.Neden Bios'a girip doğrudan medyayı seçmiyorsunuz?
O şekilde de denedim. Aynı hatayı aldım.
Tabiki. Ama ben şöyle anlatayım.Normal bilgisayarınıza uzak bağlantı programı ile bağlanmam mümkün mü?
İmajı nasıl hazırladığınızı görmek istiyorum.
Tabiki. Ama ben şöyle anlatayım.
Format flashını rufus ile hazırlıyorum. Bunu söyleyeyim. Bilgisayara bağlayıp ISO seçiyorum. UEFİ sistemler için olan GBT seçeneği secçili oluyor. Ona dokunuyorum. Ardından nfts olarak işlemi başlatıyotum. Fat32 yapınca flashi görmüyor. Her türlü denedim. 32bit işletim sistemi yüklemeye çalışıyorum ayrıca.
Gündüz pek müsait olamıyorum. Akşam 7 gibi paylaşayım isterseniz?TeamViewer ID ve Şifre verir misiniz lütfen?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Paylaşmış olduğunuz firmware'ı 0'dan birdaha kurup denedim. Windows 10 yüklendi.TeamViewer ID ve Şifre verir misiniz lütfen?
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Paylaşmış olduğunuz firmware'ı 0'dan birdaha kurup denedim. Windows 10 yüklendi.
Kurulum İçin Gerekenler:
Kurulum Açıklaması:
- 2 USB
- OTG Kablo
- USB Çoğaltıcı
- Klavye & Mouse
- USB'lerden birini fat32, diğerini ntfs olarak ve isimleri WINPE olacak şekilde biçimlendirin.
- fat32 ile biçimlendirdiğiniz USB'nize Deploy klasörünün içindeki dosyaları atın.
- ntfs ile biçimlendirdiğiniz USB'nize Images klasörünün içindeki dosyaları atın.
- Tabletinize OTG kablosunu, USB çoğaltıcıyı, 2 USB'yi ve klavye & farenizi bağlayın.
- Klavyenizde ESC tuşuna basın ve bırakmayın akabinde tabletizin güç tuşuna basılı tutun.
- BIOS seçeneklerine girdiğinizde elinizi klavyeden çekin ve Boot Manager menüsüne girin.
- EFI USB seçeneğini seçin, gerisi otomatik yapılacaktır.
- Ekranınız yeşile döndüğünde yeniden başlatın.
Merhaba, tabletim sürekli başlangıç onarma hatası veriyordu.
-Windows 8.1 Single Language isosu indirip format atmayı denedim. Yine Başlangıc onarma hatası verdi.
-Windows 10 x86 kurdum. Wifi ve bircok özellikleri calışmadı.
-Yukarıdaki dosyaları indirdim ve talimatlara uydum. Şuan kırmızı ekranda Install.wim Not Fount hatası veriyor.
Nasıl devam etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Fat 32 diske "Deploy" adını, Image'nin olduğu diske "WinPE" adını verdim. Aşağıdaki ekranda takılı kaldı. (daha önce kırmızı ekranda kalıyordu. WinPE diskini ismini düzeltim)Dosya ismini bir kontrol ediniz.
Farklı ise değiştirip olması gerektiği gibi düzenleyiniz.
Fat 32 diske "Deploy" adını, Image'nin olduğu diske "WinPE" adını verdim. Aşağıdaki ekranda takılı kaldı. (daha önce kırmızı ekranda kalıyordu. WinPE diskini ismini düzeltim)
Daha sonrasında tableti kapattim. Fat 32 diski çalışan bir bilgisayara taktığımda çalışmadı.
Disk yöneticisinden açıp baktığımda. USB diski biçimlendirdiğini gördüm.
Bu durumda ne yapmam gereklidir. Sanırım tabletin diskini es geçip USB diski formatlamaya çalışmış.
Paylaşılan yazılımın içeriğini inceledim ama bir sorun göremedim.
Cihazınızda Nand Flash sorunu olabilir mi?
Nand Flash Sorunu nedir bilmiyorum. Eğer varsa bu sorunu nasıl çözebilirim?
Bu yöntemi de deneyeceğim. Sonuçları paylaşırım.HDD sorunu diyebiliriz.
Bu sorunun çözümü için cihaza fiziksel müdahale gereklidir.
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.anlatılan yöntemle bir UEFI kurulum medyası hazırlayarak kurulumu bu medya ile yapmayı deneyebilir misiniz?
Bu yöntemi de deneyeceğim. Sonuçları paylaşırım.
başka yazılım ile çözüm nedir kardeşim lütfen açıklayabilirmisin..Yok hocam baska yazilim ile cozdum sorunu artik tesekkurler.
Casper Via T8W Firmware merhaba 1.part açtığımızda diğer partlardan kendisi mi yüklüyor ayrıca bu partlarda driverlar nerde acaba yardımcı olurmusunuz..
Casper Via T8W Firmware merhaba 1.part açtığımızda diğer partlardan kendisi mi yüklüyor ayrıca bu partlarda driverlar nerde acaba yardımcı olurmusunuz..
teşekkür ederim..deneyeceğim ayrıca sorun çıkarsa size tekrar eğer rahatsızlık vermezsem yazabilirmiyim..