![]()
Denedim hocam bu hatayı alıyorum.
Aşağıdaki aracıda denemiş miydiniz?
![]()
Denedim hocam bu hatayı alıyorum.
Aşağıdaki aracıda denemiş miydiniz?
denedim yine aynısı oldu
![]()
denedim. başladı yine iptal oldu. bu sefer usb taktığımda hatalı diyor :/Yazılım yüklemesi yapabildiniz mi?
denedim. başladı yine iptal oldu. bu sefer usb taktığımda hatalı diyor :/
cwm yüklü değil ama ses + - ve güç tuşuna basıp açılan menüden reboot system now yaptım telefon açılmadı ve casper via yazısında kaldı. windows 7 işletim sistemli bir bilgisayarda deneme imkanım var ama bu gün deneyemem.Yazılım yüklemesi yapabildiniz mi?
cwm yüklü değil ama ses + - ve güç tuşuna basıp açılan menüden reboot system now yaptım telefon açılmadı ve casper via yazısında kaldı. windows 7 işletim sistemli bir bilgisayarda deneme imkanım var ama bu gün deneyemem.
şuan için telefon açılmıyor. yarın W7 bilgisayarda deneyip haber veririmAklınızda bulunsun, cihaza yazılım yüklerken, Format seçeneğini seçerseniz, cihazın DB dosyaları da silinir.
Bu durumda da, yazılım yükleme işleminden sonra IMEI, WiFi, Bluetooth ve Mobil Veri sorunları yaşayabilirsiniz.
Sorunun çözümü için DB dosyaların tekrar yüklenmesi gerekebilir.
Bundan sonraki işlemlerde bu konuya dikkat ediniz.
Sizden haber bekliyorum.
şuan için telefon açılmıyor. yarın W7 bilgisayarda deneyip haber veririm
hocam win 7 ile denedim. sn writer olmadı. maiu meta IMEI yi yazdı. ama telefon yine yalnızca acil çağrılar için uyarısını verdi.Tamamdır.
hocam win 7 ile denedim. sn writer olmadı. maiu meta IMEI yi yazdı. ama telefon yine yalnızca acil çağrılar için uyarısını verdi.
Doğrudur cihaz ve doğru rom olduğuna eminmisiniz.hocam romu attım telefon kapandı bidahada acılmadı ne yapmam gerekiyor ?
hocam romu attım telefon kapandı bidahada acılmadı ne yapmam gerekiyor ?
hocam iyi günler benim pc com bağlantı noktası olarak görüyor ama sürekli 8043 hatası alıyorum nasıl bir yol izlemeliyim şimdiden teşekkürler nereye yazılacak bilmiyorum buraya yazdım kusura bakmayın
selam hocam hayırlı akşamlar benim telefonu pc görüyor ama yazılım yüklemeye gecmiyor