- 9 May 2017
- 224
- 19
- 18
- 28
Buradaki linkten telefonuna stock romunu kurabilirsin.Bu yazılım f1 için olur mu indirdim ama daha açmadım
Moderatör tarafında düzenlendi:
Buradaki linkten telefonuna stock romunu kurabilirsin.Bu yazılım f1 için olur mu indirdim ama daha açmadım
Telefonunuz garanti den düşmez. Yazılım işlemi içinde kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra işleme başlamınızı öneririm.Casper via a1 cihazımın dokunmatiğinde kasmalar meydana geliyor garantiye yolladım ama sonuç değişmedi telefona rom yüklesem telefon garantiden çıkmış olur mu
Yazılımı nasıl yükleyeceğimi ve nerden bulabileceğimi anlamadım yardımcı olabilir misinizTelefonunuz garanti den düşmez. Yazılım işlemi içinde kullanıcı yorumlarını okuduktan sonra işleme başlamınızı öneririm.
Casper vıa a1 kullanıyorum ama dokunmatıgınde donma yasıyorum ekran kılıdını açıp kapatınca düzeliyor ne yapmam gerekiyor ?
ROMu yüklersem garantidrn çıkarmı aynı sorun bendede var bide pcdrn nasıl yüklenecek anlatırmısnız
Ve verdiginiz dosyanin rar sifresi nedir ?S.a sitedeki yazilimi indirdim fakat bu yazilimi telefonun dahilisindeki hangi dosyaya atacam ve telefon kapali konumdayken ses acma+guc tusuna basarak recovery menusundenmi yapiyoruz bu islemi.
Ve verdiginiz dosyanin rar sifresi nedir ?
kolay gelsin casper via a1 cihazım var dokunmatiğim arada donup kalıyor herhangi bir işlem yapamıyorum 30 sn sonra tekrar kendine geliyor veya da acma kapama düğmesinden ekranı kilitleyip actıgımda düzeliyor acaba bu forumda vermiş oldugunuz orjinal romlar la çözebilirmiyim garantiye göndermeyi pek istemiyorum.yardımcı olursanız sevinirim tesekürler....
Aynı sorunu şuan ben de yaşıyorum. Casper VIA A1 model telefonum ara ara donukluk yaşıyor tuş kilitleyip açtıktan sonra veya kısa bir süre sonra düzeliyor. Format attım sorun çözülmdi lütfen yardımcı olabilir misiniz?Cihazınıza format atın, büyük ihtimalle düzelir. Format atmadan önce android sürümünüz 5.1.1 ve üstü ise frp'ye düşmemek için, ayarlardan Gmail hesabınızı kaldırın. Ayarlardan sonra format atın, gene düzelmez ise o zaman yazılım yüklemeyi denersiniz.
Aynı sorunu şuan ben de yaşıyorum. Casper VIA A1 model telefonum ara ara donukluk yaşıyor tuş kilitleyip açtıktan sonra veya kısa bir süre sonra düzeliyor. Format attım sorun çözülmdi lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Abi bende de aynı sorun var ve hiç bişey yapmayı bilmiyorum bana da yardımcı olur musun lütfenÖzelden TeamViewer için yazdım.
Merhaba. Ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. Fakat bu yazılımı telefonuma atmakla hiç bir bilgim yok. Nasıl yapılır bilmiyorum. Yardıtesekkür ederim elinize saglık sayenizde garantiye gönderip beklemekten kurtuldum...
Merhaba aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ama nasıl yazılım atılır bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?tesekkür ederim elinize saglık sayenizde garantiye gönderip beklemekten kurtuldum...