- 23 Ara 2016
- 4,452
- 3,507
- 163
- 41
Snapdragon Qualcom USB Driver diye arayın.bulamıyorumki bunun gibi konular geliyor size zahmet yardıumcı olabilirmisiniz
Snapdragon Qualcom USB Driver diye arayın.bulamıyorumki bunun gibi konular geliyor size zahmet yardıumcı olabilirmisiniz
aynı sorunlu telefon bana da geldi General Mobile yazısından sonra android işareti anlık geliyordu ve telefon açılmıyordu.Batarya takılı olarak denedim bende,ses açma tuşuna basılı tutarken kabloyu takıyorsunuz GM yazısından 1 saniye sonra ekran koyu gri oluyor.Ardından işleme başşlayabilirsiniz.
Uzun uğraşlar sonucunda aynı şekilde çözdüm sorunumuaynı sorunlu telefon bana da geldi General Mobile yazısından sonra android işareti anlık geliyordu ve telefon açılmıyordu.Batarya takılı olarak denedim bende,ses açma tuşuna basılı tutarken kabloyu takıyorsunuz GM yazısından 1 saniye sonra ekran koyu gri oluyor.Ardından işleme başşlayabilirsiniz.
Uzun uğraşlar sonucunda aynı şekilde çözdüm sorunumuTeşekkür ederim.
bendede çift simli var yhapamadım aynı hata bendede var ama qfil programını nasıl kullanıcam yardım edermisiniz telefon açılmıyor
peki bu indirdigimiz yazılımı acarken sifre istiyor o neBilgisayarınıza Qfil yazılımını kuruyorsunuz. Sonra BURADAN ilgili linkten yazılımı indiriyorsunuz. Qfil programından, gerekli yerlere yazılımı gösteriyorsunuz. Sonra cihazın bataryasını çıkartıyorsunuz. Ve (herhalde) V- tuşuna ve power tuşuna basılı tutarak usb kabloyu takıyorsunuz. Programda QLoader ile başlayan bir bağlantı ile cihaz bilgisayara bağlanması gerekiyor. V+ ve power da olabilir. Deneyerek tesbit ediniz. Ama mutlaka batarya sökülü olmalıdır. eğer herşey tamam ise Download butonuna basınız ve yazılımı başlatınız. Biraz zaman alabilir. Sonra usbyi çekiniz ve yaklaşık 3-5 dakika bekleyiniz. Sonra bataryayı takıp power tuşuna cihaz açılana kadar basılı tutunuz. Cihazda donanımsal sorun yok ise açılacaktır.
peki bu indirdigimiz yazılımı acarken sifre istiyor o ne
DENENDİ ÇALIŞIYOR 21.04.2019 TEŞEKKÜRLER BROBilgisayarınıza Qfil yazılımını kuruyorsunuz. Sonra BURADAN ilgili linkten yazılımı indiriyorsunuz. Qfil programından, gerekli yerlere yazılımı gösteriyorsunuz. Sonra cihazın bataryasını çıkartıyorsunuz. Ve (herhalde) V- tuşuna ve power tuşuna basılı tutarak usb kabloyu takıyorsunuz. Programda QLoader ile başlayan bir bağlantı ile cihaz bilgisayara bağlanması gerekiyor. V+ ve power da olabilir. Deneyerek tesbit ediniz. Ama mutlaka batarya sökülü olmalıdır. eğer herşey tamam ise Download butonuna basınız ve yazılımı başlatınız. Biraz zaman alabilir. Sonra usbyi çekiniz ve yaklaşık 3-5 dakika bekleyiniz. Sonra bataryayı takıp power tuşuna cihaz açılana kadar basılı tutunuz. Cihazda donanımsal sorun yok ise açılacaktır.
Gerekli yer derken? Çok şifreli konuşuyorsunuzBilgisayarınıza Qfil yazılımını kuruyorsunuz. Sonra BURADAN ilgili linkten yazılımı indiriyorsunuz. Qfil programından, gerekli yerlere yazılımı gösteriyorsunuz. Sonra cihazın bataryasını çıkartıyorsunuz. Ve (herhalde) V- tuşuna ve power tuşuna basılı tutarak usb kabloyu takıyorsunuz. Programda QLoader ile başlayan bir bağlantı ile cihaz bilgisayara bağlanması gerekiyor. V+ ve power da olabilir. Deneyerek tesbit ediniz. Ama mutlaka batarya sökülü olmalıdır. eğer herşey tamam ise Download butonuna basınız ve yazılımı başlatınız. Biraz zaman alabilir. Sonra usbyi çekiniz ve yaklaşık 3-5 dakika bekleyiniz. Sonra bataryayı takıp power tuşuna cihaz açılana kadar basılı tutunuz. Cihazda donanımsal sorun yok ise açılacaktır.
Gerekli yer derken? Çok şifreli konuşuyorsunuzYardım edebilir misin?