- 27 Ara 2016
- 19
- 11
- 3
- 35
Cihaza frp için qpts ile frp dosyasoni yazfiriyorum fail hatası alıyorum yakın zamanda frp yapan oldu mu?
Ben bu komutla en son bir hafta önce yaptım. Belki son güncelleme ile kapatmışlardır.O komutla olmuyor. Çok denedim.
Cihaza frp için qpts ile frp dosyasoni yazfiriyorum fail hatası alıyorum yakın zamanda frp yapan oldu mu?
Biz yine de şansımızı zorlayalım istedik.Androidone 4G dosyası acıyor yorumlarda arkadaş 2 sefer söylemiş![]()
Androidone 4G dosyası acıyor yorumlarda arkadaş 2 sefer söylemiş![]()
Ahmet Emin Yalman suikastından dolayıEn sonunda beni anlayan birisi çıktı.![]()
Ahmet Emin Yalman suikastından dolayı
Necip Fazıl ile Hüseyin Üzmez hapiste karşılaşıyorlar.
.....
..........
Necip Fazıl, Hüseyin Üzmez'e beni bir sen anladın sen de yanlış anladın diyor.
Hocam güzel ve tarihi bir mevzu, oraya gönderme yapmak istemiştim.Aman, çocuk istismarcısını burada anmayın hocam.
Hocam güzel ve tarihi bir mevzu, oraya gönderme yapmak istemiştim.
Hüseyin Üzmez'in kafası esiyor ve bir yazara suikast düzenliyor. Hüseyin Üzmez yakalanıyor ve polis de evine baskın yapıyor. Evinde yapılan aramalarda Necip Fazıl'ın kitapları ve o dönem çıkardığı "Büyük Doğu" dergisi bulunuyor. Olayla hiçbir ilgisi olmadığı halde Necip Fazıl'da olayın azmettiricisi olarak hapse atılıyor. Necip Fazıl ve Hüseyin Üzmez ilk hapiste karşılaşıyorlar. Osman Yüksel Serdengeçti'de aynı koğuşta hapis yatıyor.
Hüseyin Üzmez'e "Emin Yalman'ı neden vurdun" diye soran Kısakürek "Sen öyle istersin diye düşündüm" diyen Hüseyin Üzmez'e ilginç bir cevap vermişti. Necip Fazıl Hüseyin Üzmez için Osman Yüksel Serdengeçti'ye dönerek "Görüyor musun Osman 'Ayağa kalk Sakarya' dedik bizi bir kişi anladı; lakin o da yanlış anladı, amuda kalktı"demişti.