Tmm serdar abi uğraşıyorum?Bunu başaracağını düşünüyorum. Başka türlü olmaz. Biraz uğraşacaksın mecbur.
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tmm serdar abi uğraşıyorum?Bunu başaracağını düşünüyorum. Başka türlü olmaz. Biraz uğraşacaksın mecbur.
Değişik mail adresleri ile deneme yap.Tmm serdar abi uğraşıyorum?
OkDeğişik mail adresleri ile deneme yap.
Senin cihazın mtk İşlemcili onun içinSerdar abi unlocked oldu teşekkürler diğer işlemleri nasıl yapcam?
![]()
cok teşekkürlerSenin cihazın mtk İşlemcili onun içinBağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.bulunan konudan devam edin. Bunu denedikten sonra mesaj olumlu yada olumsuz dönersen duruma göre başka yöntemlerde var.
Serdar abi mauimeta olmiyor daha önce denedim olmadı başka bir yönetmen varsa sana zahmet?
![]()
Rica ederim. Unlock olunca demek ki olay çözüldü.serdar abi cok teşekkürler XTC 2 Clip FTM moda yaptım yardım için tekrar![]()
aynenRica ederim. Unlock olunca demek ki olay çözüldü.
abi nasıl unlock yaptın banada söylersen seviniirmSerdar abi unlocked oldu teşekkürler diğer işlemleri nasıl yapcam?
![]()
abi nasıl unlock yaptın banada söylersen seviniirm
Hayır yok sanırsam abi ben bunu yurtdışından aldım 1 sene sonra imei bitti telefon kapandı s-on yazıyorEliniz de dongle yahut box mevcut mu ?
Konuyu okudum ama bende bazı özellikleri çıkmadıEliniz de dongle yahut box mevcut mu ?
Konuyu okudum ama bende bazı özellikleri çıkmadı