Herkese selam dostlar;
Htc desire 820 telefonuma yazılım atmak için envai çeşit altarnatif denedim. Hboot , Fastboot mod ,Twrp, hiç biri olmadı...Sinir krizine girmiştim ve telefonu parçaya bölüp satmayı düşünmüştüm.
Son olarak bir program buldum ama hiç ümidim yoktu.
Programı açtım ve bilgisayarda ki yazılımları tek tek denedim. Sonunda uygun yazılımı buldum ve sorunu çözdüm. ( Bulduğum uygun yazılım fastboot mod (cmd) ekranında hata veriyordu , program ile hata vermedi)
Neyse , fazla uzatmadan asıl konuya gelelim.
Hboot , twrp , recovery , factory reset, fastboot mod cmd konsol . Hepsini denediniz ama telefonu ayağa kaldıramadınız değil mi ?
Doğru yerdesin !
RBSofts_Mobile_Tool
Programı kullana bilmeniz için ücretsiz sitesine üye olmanız gerekiyor
Üye oldukdan sonra programı açıp main butonundan giriş yapıyorsunuz.
Giriş yaptıkdan sonra Htc butonu alt bölümünden flashing butonuna tıklıyorsunuz.
Uygun yazılımı seçip Flash butonuna basmanız yeterli.
İşlem bu kadar dostlar umarım faydalı olabilmişimdir.
Htc desire 820 telefonuma yazılım atmak için envai çeşit altarnatif denedim. Hboot , Fastboot mod ,Twrp, hiç biri olmadı...Sinir krizine girmiştim ve telefonu parçaya bölüp satmayı düşünmüştüm.
Son olarak bir program buldum ama hiç ümidim yoktu.
Programı açtım ve bilgisayarda ki yazılımları tek tek denedim. Sonunda uygun yazılımı buldum ve sorunu çözdüm. ( Bulduğum uygun yazılım fastboot mod (cmd) ekranında hata veriyordu , program ile hata vermedi)
Neyse , fazla uzatmadan asıl konuya gelelim.
Hboot , twrp , recovery , factory reset, fastboot mod cmd konsol . Hepsini denediniz ama telefonu ayağa kaldıramadınız değil mi ?
Doğru yerdesin !
- Not 1 : Uygun yazılım olduğundan eminsin fakat olmadıysa anakartın arızalı ,zaman harcamaya gerek yok .
- Not 2 : Benim gösterdiklerim dışında , program içerisin de başka işlem yapanlar. Sorumluluk bana ait değildir.
RBSofts_Mobile_Tool
Programı kullana bilmeniz için ücretsiz sitesine üye olmanız gerekiyor
Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

Üye oldukdan sonra programı açıp main butonundan giriş yapıyorsunuz.

Giriş yaptıkdan sonra Htc butonu alt bölümünden flashing butonuna tıklıyorsunuz.

Uygun yazılımı seçip Flash butonuna basmanız yeterli.

Bağlantıyı görüntülemek için izniniz yok! Lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.
İşlem bu kadar dostlar umarım faydalı olabilmişimdir.
Moderatör tarafında düzenlendi: